Followers

Monday, 4 February 2013

Thank you for the memories bestfriend :)

Assalammualaikum bloggers ... 


Subbahanallah! Cantiknya permandangan matahari terbenam dari tepi Pantai Minyak Beku, Batu Pahat.


    Hari sabtu lepas waeda dan dekda datang BP.. Memula rancangan nye diorang nak datang hari jumaat tapi disebabkan dekda ade hal.. diorang gerak lah dari jb hari sabtu.. huu. takpelah korang asalkan korang datang jugak akhirnya.. korang nak tau tak? suka sangat kite bila dgr korang nak dtg jumpa kite?? huhu. gila tak suke.. 

  
Awak! tenkiu untuk hadiah konvo kite ! aritu awak x sempat nak bagi kan? haa laa ni baru kite jumpa.. awak bagi kite.. thanks waeda.. 


    Masa kita makan mee kari dengan awak , abah dan dekda.. awak ade cakap kita dah lama tak jumpa. err, mmg lama kan! tak salah kite akhir kite jumpa aritu masa besday dekda kan awak?  huhu.. dan akhirnya hari sabtu tu lah kite jumpe awak n dekda..  Hari hari kite sentiasa diisi dengan aktiviti kan.. huhu.. Petang sabtu tu kite gi minyak beku, alahai.. bila sampai sana.. teringat lak masa kite pegi dengan Din, Aril, Hal dan Nina .. kat sana dah banyak jugak la perubahan kite tengok.. dulu takde tempat duduk2 tepi pantai tu.. sekarang dah boleh dah orang duduk2 sambil tengok matahari terbenam. cantik :) 


Bila kite ingat balik kan macam mana kite boleh kenal awak waeda, serius kita tak percaya yang kita kenal awak hanya dengan melalui blog dan lepas tu kita jumpa masa sem akhir diploma.. dan kita percaya, semua yg terjadi adalah takdir Allah :)) 


Mereka kawan-kawan saya. Hari ni dan malam ni kite kene lah tido sorang2 semula, sebab awak dengan dekda dah balik JB .. kalau tak memalam camnie lah kita tengok cite hantu, main saidina, bercerita dalam gelap sesama sampai  tido pukul 4 pagi pon takpe kan! 


okay.. saya tak tau nak cerita ape lagi. SZ cakap saya dah betul2 nampak berisi  * err mati macam gini nak turunkan berat badan. Tahu tak banyak2 bende yg kite tak suka adalah berlari ! oke bai. 

10 comments:

Din said...

cantik. :)

Anum said...

BFF ek...

AwieKashi said...

tak cantik pung!!!!!!
#jealous nie >.<

Cik Tetra said...

awk! kite rindu awak! huhu. bestnya dapat spent time same2. thanks awk atas senua kenangan. really appreciate it! :)

rindunyaa nak main saidina, berborak sama2 tengah mlm, tgk citer hantu wlpun kite dgr je tp x tgk. hahaha

in shaa allah len kali kite spent time lagi ye dgn awk:)

love u so muchhh!

cik.KyN ツ said...

cantik nya ! teringin nak pergi, tapi BP is my memory y dh disimpan rapat je ibah :)

Noor Adibah said...

SZ saya : heeee :) cantik kann pantai tuuuu .

Noor Adibah said...

Kak Anum : heee. a'ahh dia kawan , dia sahabat, die jugak dah macam family pon.. kalau die takde time kite kahwin siap die! hehe

Noor Adibah said...

Awie : ehh, dah kenape dngan budak Langkawi ni.. hahahahaa.. jeles pulak. #ciskek.

p/s: tak mau jeles2 lain kali datang je jumpa kiteorang kalau rindu. eh?! haha

Noor Adibah said...

Cik tetra : awakk! kann kann rindu kan. huhu.. byk bende kite share. erm, btw, thank you jugak awak utk semua. appreciate it! <3

Noor Adibah said...

Kak long : akak.. takpe.. akak still boleh pegi BP. kan ade ibah.. kalau takde orang tu lagi.. ni adik akak ni kan ade..

p/s: rumah ibah sentiasa terbuka buat akak .. huu. rindu lah kak long n kak sam :')