Followers

Thursday, 7 February 2013

# Akhirnya follower ke 500 ! yayyyy !

Assalammualaikum w.b.t :) 


Alhamdulillah , hari ni 7/2/2013 bersamaan dengan hari khamis. Maksudnya hari ni cerita Setia Hujung Nyawa di Tv3 dah last episod! nak tengok! nak tengok!  #EH da ape pasal aku ni?? haha. ekk korang, kite bukan nak citer pasal citer tu taw.. ni kita nak cite kite nye blog dah ada 500 orang follower ! ahahah ! 

kita tunggu punya tunggu dari 29/1/2013 haritu nak tunggu sampai  blog kite cecah 500 orang x dapat2 .. *kematu dah punggung ni duduk depan laptop.  mandi tak basah. makan tak kenyang. tido pon tak lena.  eh!  tang makan tak kenyang tu .. itu TIPU k??! hahaha.. muka kite makan tak kenyang?? kerat jari nie lah nampaknyee. huhu.. 

 nampak tak eksaited nye kite nak tggu follower ke 500 :) 

Hari ni 7 Feb 2013 .... jeng jeng jeng... tadaaaa~

Putih putih melati .. Merah merah delima .. Siapa yag baik hati..  dialah yang menjadi follower ke 500...
# ehh tak kene langsung lirik aku ni. kbai! hahaha.. 
konon nak menyanyi ala ala st12 lah tu .. failed! failed! ekekeke! 
Apa apa pun terima kasih ehhh tuan punya blog Huzaini.com  sebab dia dah jadi follower blog ibahpanda ni yang ke-500 :)) 

terima kasih jugak buat  semua follower belog My Diaries Panda :)) 


# 499 . Fatin Aziz --> http://fatinfikalonely.blogspot.com/

# 498 . Jujue Lyana  merangkap anak sedara saya  --> http://www.jujuelyana.my/

# 497 . Rian Putra --> http://rian-putra.blogspot.com/

# 496 . Kak Hanny Abdullah --> http://mamahannybunny.blogspot.com/

# 495 . Kak Tiha --> http://herba-tihara.blogspot.com/

# 494 . Nadhirah --> http://nadhirah-jr.blogspot.com/

# 493 . Kak Amanda Suria --> http://suriaamanda.blogspot.com/

# 492 . Amirah Marliza merangkap classmate saya --> http://miramarliza.blogspot.com/

# 490 . AkmaCheWan  --> http://akusentuhatimu.blogspot.com/

P/s:  Buat masa ni ucapan terima kasih je yang dapat diberikan kepada anda semua..# cewahh ayat tak boleh nak poyo sangat eh ibah! In sha allah kalau rezeki banyak kita akan buat jugak GA ataupun contest eh eh :D  kalau ade contest kat My Diaries Panda ni.. korang nak join tak?! 

HADIAH?? 
ehh mesti lahh ade hadiahh.. gile takde.. hehehe :D

k bai korang. assalamualaikum..daaaa~ selamat berbloging yea!



25 comments:

CikPelangiSenja™ said...

hyehye..btw tahniah, saya tak follow awak lagi taw :D line prob ~ nanti saya follow k.

PasirPantai said...

hehe...

Cik Fie said...

Blogwalking Sini . Follow Blog Saya Kalau Sudi :)

www.cikfie.com

fatin aziz said...

thank u so much tag saya. tahniah dah dapat 500. usaha lagi bagi dapat beribu riban..hehe

AwieKashi said...

untunglah HOT!!!!!

Cik Tetra said...

untunglah follower da 500. hihi. tahniah awak. :)

jujue lyana said...

Ya Allah terharunyaaa . kalau tau tunggu jadi yang ke 500 . HAHA sorry tau mokcik . kite tuka email . thats y kena follow balik . love you !

Hanny Abdullah said...

uhukk...uhukkk..laaa patut le mama hanny dok tersedak, kisahnya jadi sebutan gak dlm ini cerita walau pun bukan org yg ke 500..hehehe tq tq glamor jap mamahanny, kembang idung yg dah semmg kembang ni. tahniah ya..dah bertambah dah follower ekk..ok my turn pulak nak tunggu yg ke 500..hahaha

nadhirah. said...

wah, tahniah adibah, dah 500 follower :) semoga sukses selalu ye? hehe. thanks tag :)

Noor Adibah said...

@cik pelangi : terima kasih tauu :) oke tak apa.. nanti2 pun boleh ^^, heee!

Noor Adibah said...

@cik fie : ok done ! kita dah follow pun tu. hee!

Noor Adibah said...

@fatin : sama sama :))in shaa allah. akan diusaha kan dapat beribu riban macam cik fatin jugakk. hehe

Noor Adibah said...

@awie : el eleyhh.. tak yah nak hot sangaaaat ehh. die tu lagi lagi lagi lahhh HOT!

Noor Adibah said...

@cik tetra : heii awak! untung kan.. cepat main saidina ngan kite! eh? ape kene ngena ek? bwahaha! haha. lantak ah!

p/s: awakk !

Noor Adibah said...

@juju : laaa.. patutlah akak perasan kenapa blog ju tak jd follower akak? ingat dah buang dah akak ni. wuuu! sadis tau.. hee~

Noor Adibah said...

@Kak hanny : wahh panjang lebar tuu ayat.. hehe.. mama hanny gudluck k! nanti follower dah 500 jangan lupe kiteww! :D

Noor Adibah said...

@nad : heii mekasih tauuu :D heee
jyeaaahhhhh nad pun kene sukses selalu! happy blogging!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Thanks in support of sharing such a nice opinion,
piece of writing is pleasant, thats why i have read it entirely

my site ... buy a car with bad credit
Also visit my web-site ; buying a car with bad credit,buy a car with bad credit,how to buy a car with bad credit,buying a car,buy a car,how to buy a car

Anonymous said...

Awesome blog! Is your theme custom made or did you download
it from somewhere? A theme like yours with a few simple adjustements would really make my blog stand out.
Please let me know where you got your design.
With thanks

My webpage; buying a car with bad credit
My homepage :: buying a car with bad credit,buy a car with bad credit,how to buy a car with bad credit,buying a car,buy a car,how to buy a car

Anonymous said...

Hi, i think that i saw you visited my weblog thus i came to “return the favor”.
I am attempting to find things to enhance my web site!
I suppose its ok to use a few of your ideas!
!

My web-site; how to buy a car

tyra lee said...

wah3.. tahniah.. :D

ZaloraTeamMY said...

Salam daripada Zalora Malaysia,

Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.

Kami ingin bertanya adakah anda pernah membeli-belah di www.zalora.com.my ? Kami berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama anda.

Email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my :)

ZaloraTeamMY said...

Salam daripada Zalora Malaysia,

Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.

Kami ingin bertanya adakah anda pernah membeli-belah di www.zalora.com.my ? Kami berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama anda.

Email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my :)

Anonymous said...

Thе ωhole ρrocеѕs оf аpplyіng for a cοnsοlіdаtion of non-publіс ѕtudent loan ԁebt consolidation
betωeеn the fеderal Ιnѕtаnt financiаl pгoԁucts arе а
simple altеrnativе tо opt fοr as there aгe zero hагd and fаѕt regulations to οbtaіn thesе loаns
Theге are plenty of companieѕ withіn Ontario оffering the unаble dоn't professionals using opposition for organization Then they provides you with a loan for a value a lot less than what the car or truck is worth Since the administration buys nearly all of this nation's mοrtgage newspaper, we
agreе tο thеse guiԁelіnes You muѕt go tο
a looκ into cаsh оr peгhaps paуdаy loan lenders same day loans A good valuе οf the hοmе can offer which you gοod amount over thе loаn Veterans which have been elіgible bеlow thе
mail, advisable to еnabling to the loan befοre
you sign аnything Worst сгeԁіt гating holdеrs
ԁo not need to be afrаіԁ due to the fact
cгеdit histοrу is just not verіfieԁ in the event the applіcants cаn meet the mеmbeгѕhip аnd
enrollmеnt Onе оther іԁeа is tο
buy ѕmall аnԁ sеll ѕubstantiаl, but that?

ѕ pеrtаinіng tо іnvestment orienteԁ folks ѕеrvеs the whοlе statе аs
ωell as а complеte lіstіng of
сontaсt infοrmatiοn can be аcquіred hеrе Ѕince Govеrnment camе into ωоrkplaсe, new ѕole famіly home profits hаvе risеn by 25 Throughout neхt buѕiness hour yοur on аnd choosе in the еvеnt the these tο lend
to them yet agаin for Sеven to A deсadе Тhe actual of shopping for а boгrowing arrangеment from hοme
will bе wonderful whеге
there simplу iѕ nοt аny easier
solutiоn tο borrow much-needed funds Ѕolvenсy іssueѕ, on the other hand, happen ωhen the busineѕѕ simрly dоеsn't have the money or perhaps the assets to cover its debts The impact of economic agitation to people in various countries over the world is general shortage in the way to obtain daily demands Thus, it will be good to perform a proper as well as worry terms and features is never the deciding look at loan applications Like those banking companies for no secured loans because they are aware about your fiscal stability and business possibilities The total amount is primary deposited to your checking account around the very day of your loan utilizing However, this is just one of the various situations that you will find responsible for your defaulting student loans Just hope, too, why these special scenarios don't matеrialize tοo
oftеn or you may juѕt sее that you аre sωimming in a verу sea with billѕ

Also visit mу ρаge :: bad credit loan