Followers

Wednesday, 30 January 2013

Dear Math's i love you ...


 Assalamualaikum w.b.t ..
Hai, kita update jugak blog kitew nie. hehe.. ni idea sape. okeh ni idea Cik Tetra lah ni! 
* kita cerita pasal En. Din kite lah ehh.



Math tu susah lah awak .. errm, awak kata math ni senang .. err? senang ke? tang mana senangnya pun tak tau.. haish, dulu kita cerita kat awak setiap kali exam math je mesti kita lah paling rendah dapat markah kot.. 


awak kata awak suka math. errmm patutlahh dapat A1 time SPM dulu kan wak? heee. kita pulak kata 
kita tak suka math.. hehe patut lah kita punya math ni teruk ek? 
hahaha..


Matematik saya mungkin tak hebat, macam mana hebatnya awak menyelesaikan masalah lagi2 dalam subjek Math .. kalau orang bagi kita soalan math, kite kalau boleh nak cari awak kot, biar awak je buat!
hahaha teruk tak kite, ahh biarlahh awak kan ade. .


Bagi awak, dah biasa sangat dah kan kalau final exam start je, mesti ade je soalan keluar yang susah.. 
Dulu time diploma bila kita tanya awak, susah ke soalan .. biasalah jawapan awak, sentiasa merendah diri, huu.. konon susah ehh. kite tengok awak berjaya je tamatkan Diploma Quantitaive Science awak tu on time. bukan senang kan DQS ni. ade orang repeat subjek diorang. tapi awak.. alhamdulillah dia tak pernah repeat subjek2 .. 

bila cite macam mana cara awak belajar ? awak cite kat kite yang awak kalau setiap kali belajar atau buat latihan matematik awak tak dengar lagu.. kalau kite pulak jenis suka dengar lagu kalau buat latihan math. hehe. lain pulak kite berdua ek?

kalau bab membaca awak cakap kite hebat.. ehh, tak leh hebat mana pun kite ni awak. ade lagi orang yg hebat membaca dan mengingat .. kadang2 kite tengok ade orang ingatan dia dah macam mesin potostat dah ha.. kalau amek exam tu kalau boleh sepatah2 ayat dalam buku.. huhu..

Dahulu zaman diploma :)


Credit to Facebook  Aqimie Ceplos aka ABAH :)
* penat lahai nak sekodeng satu2 gambar dia ni. hehe. akhirnya jumpa jugak gambar die dengan budak kelas. tapi kat fb aqim la kite jumpe.. sorry tau semua, kita amek gambar ni. ehehe ..

 ni masa mereka konvo aritu ! hepi graduation ye korang! :)
* mana SZ saya? haaa. pilih lah sendiri malas nak tunjuk. hewhew..


Sekarang zaman budak degree :)

 


Credit to Facebook kawan2 dia :)
sekarang zaman CS 227  pulak kan awak ? heee..
Sarjana Muda Sains (Kepujian) Matematik Pengkomputeran. * haa ni kos yang awak amek 
sorry jugak kat korang kite main pakai amek je ni kat fb korang. heee.. ntah diorang kenal ke tak aku ni? main pakai letak je ni gamba. hewhew..


Credit to gambar dari Cik Tetra :)  this is i called memories ! :')

♡ Dear SZ.  Apa pun awak buat, kita akan hormat dengan keputusan awak. dan kita akan selalu beri awak semangat tak kira macam mana sekalipun di depan ke di belakang ke di atas ke di bawah ke. mana2 lah kita tetap bagi semangat kat awak. . awak jangan lupa tu ! :) 


14 comments:

Anum said...

huhu
sweet

Cik Tetra said...

so cute! :)) harap2 hubungan korang kekal sampai bile2. kite tak sabar nak mkn nasi minyak korang ni. hehe.

untunglah ade din eh? boleh selesaikan masalah matematik awak. nyehehe. Okbai. :D

Noor Adibah said...

@cik tetra : miahahaha.. awak! tengs doakan.. amboi dari semalam nak makan nasi minyak ye? ingatkan dah hilang die punya mengidam?

untung eh. haha. kite pun untung ade awak pandai bab membaca2 nie! lagi satu awak kreatif! :D sukeee kite!

Cik Tetra said...

ibah : hahahaha. same2. haruslah doakan kebahagian sahabat kite ni haaa. :) aishhh mengidam awk punya nasi minyak jeee. hihi

err jgnlah ckp cenggitu. malu la kite. hihi.

emaL said...

so sweet ibah.. wat novel t ek..hu5... aah la ade bau2 nasi minyak ni...

NazurahMN said...

Feewitttttt ! Cepat sikit kahwin. Muehehehehe :D

AwieKashi said...

mcm kenai ja baju aqim pakai yang gmbr last tu..
hahahahaha! XD

Tihara said...

sweet memories :)

Noor Adibah said...

@emal aka paan: sweet ke. elehh, paan aku rasa kau yg patut kawen dulu. aku pon naakk rasa nasi minyak kau ni.. hewhew :))

Noor Adibah said...

@nazurah : wawa, hehre doakan lah akak ye! nnt akk jmput geng oldies dtg. haa kn da berangan. huhi

Noor Adibah said...

@awie : ahaa ape dia? mcm knal ea.. kitew cakap ngan aqim eaa.. tu baju sapew sbnarnya. ekeke!

Anonymous said...

SZ(din). hehe, npe xmasokkn gmbo waktu zaman sekolah. nmpk sikit perbezaannye. hehe, btw, tanpa math marketing lemah. kn :)

onlinejobmalaysia said...

assalamualaikum dan salam sejahtera. mintak izin dr semua tuk post ttg bisnes online. modal RM30 ja. untuk mengetahui lebih lanjut, sila tgk blog ini http://onlinejobmalaysia.blogspot.com/.

tyra lee said...

comel . then, yg cs tu kat jengka kan?? hehehe