Followers

Friday, 13 July 2012

TAHNIAH.

Assalamualaikum :) 

Haii kengkawan ! macam mana semua hari ini?? hari ni ramai yang gembira, bercampur seronok kann? ade yang sampai menangis agaknye. kerana gembira sangat. Hari ini ibah dan kawan2 dah dapat dah result untuk sambung ijazah sarjana muda. Tahniah buat kawan2 yang dapat sambung belajar ye :) 


Jangan ditanya saya dapat mana. heh heh. nampak tak permainan dia kat situu?? 
Mohon korang tengok betul2, UiTM Kampus Segamat. 
okayy.. Segamat lagii... mungkin jodoh saya mmg di segamat kann?? huhuhu



Buat kawan-kawan yang tak dapat sambung degree. takmo laa sedih2.. Allah akan berikan kat awak jugak rezeki tu nanti ehh :') 

   Buat Nina, Tahniahh, nina dapat sama kos dengan ibah. tapi lain nya nina dapat tempat di UiTM kampus bandaraya Melaka . Buat awak, Waeda.. TAHNIAH awakk! awak dapat kos bachelor in Lib Science kat Uitm kampus Puncak Perdana! nanti awak tengok 2 lahh kita kat segamat ehh :')   Buat si dia yang tersayang, TAHNIAH awak, awak dapat UiTM Jengka. wohh.. agak tak jauh lah kan kita SEGAMAT --> JENGKA ?? hehe.. kita harap nanti awak kat sana baik2 je.. nanti study selalu semangat tau. kita harap kita pun kuat :') huuuu....  Buat Haikal (blogger sorang ni dapat unisza yek).. hehe. TAHNIAH tau haikal, akak doakan haikal dapat lah belajar sehabis baik.. :) 

  Tak lupa jugak buat kawan ibah sorang ni, dia dapat lagi UiTM kat melaka ehh. tapi kali ni awak dapat Kampus Bandaraya Melaka kan?? TAHNIAH ehh mira :)  last sekali nak cakap kat kengkawan, Hal, ila, yana, ina, kak ann, hanim, iqa,  dan semualahhh.. korang tahniah ye..




   Dearest SEGAMAT ---> okay, jumpa saya nanti ehh.. nanti aku mesti nak nangis bila jejak kan kaki kat segamat lagi, sebab kat segamat ada kenangan.. :') *kesat-kesat air mata.. 

10 comments:

Aliff Haikal said...

terselit nama Haikal ? eh haha thanks akak !

eh setia pada yang satu (segamat) . Tahniah akak ! semoga berjaya yeee .

alaa takpe jengka dengan segamat tak jauh mana , naik bas pun tak sampai berapa jam :p

kak waeda kat Puncak perdana ? wowww ! heheh

Goodluck untuk akak berdua dan jugak kat abang akak tu haha :D

Cik Tetra said...

okehh sedih bace entry ni! wuuu. tahniah jugak awak! tahniah sebab dapat kat segamat lagi!.

best lah awak ! dapat makan ayam uncle bob lagi. dapat beli cendol segamat. wuuu

nangis kite bace entry ni. sedihh la awak! huuuuu

mira said...

hee.. thnks ibah.. :) hee.. kte mmg xley lari la ngan mlake nie.. tp nsb baek laen kampus.. hmm.. npe la ibah xdpt sme kn.. kali nie kte dpt jpe nina la.. sme kampus.. hee.. :) pape pun.. congrtz taw.. awk pun dpt kt smgt ag.. hee..

Noor Adibah said...

Haikal : ye lahh. mestilah akak mention nama haikal. hee!

tengs haikal! iyee, akak mmg dah bersatu pun dengan SEGAMAT ni agaknya. tu yg melekat je ha sampai degree pun kat sana. hahah :D

hehe! iye lahh! kak waeda dapat sana. die mesti seronok kat sana. envronment baru la katakan..

btw, cik abang akak tu dia mesti baik2 punya kat jengka tu. hihi. tengs tau haikal! akak pun doakan haikal SEMOGA BERJAYA ye!

Noor Adibah said...

Waeda : wuuu.. awak!btw, terima kasih tauu.. awak dtang dalam hidup kita time nak last2. :') gembira kita. dpt kenal awak.

kita harap awak jaga diri ehh utk kita. wuuu. kita pun sedih gak ni :') nakk nangis bolehhhh??

Noor Adibah said...

Mira : haii mira! ehh. awak bukak belog ibah ehh! pandai ehh bukak blog ibah..

yerr, awak sama lahh kampus dengan Nina.. bestfriend kita tu.. nnti korang kalau jumpe tegur2 lah ehh ..

Miss Samsuhada said...

tahniah ibah...akk doakn yg terbaik utk ibah..segamat pon best jgak kn.. hehe...

Noor Adibah said...

Akak Sam : wuuuu.. terima kasih akak.. amin.. akak, bila ibah dapat jumpa akak ni.. wuuu~

ank mak siti said...

Tahniah awak segamat lagi segamat lagi..xmo nangis2 ler, p kesat air mata tuh.. hehe.. t klu ade mase atau rezeki lbih.. t kte turun segamat.. insyaAllah..

ank mak siti said...

btw.. gudluck jgak kat enHaikal kt Unisza.. >.<