Followers

Tuesday, 3 July 2012

i'ts your birthday ! utk orang yg teristimewa Nur Wahidah Mohammad :)

Assalamualaikum w.b.t  ...

Haii blogers! heh. ibah dah lama tak update belog kan? huhu . erm. sejak menjak ibah gile join segmen dan giveaway dari kawan2 blogers.. sorry la ibah busy dengan persiapan abang ibah nak kawen 7hb julai ni tu yg tak buat entry baruu tu. haha.

tapi hari ni hari special buat kawan ibah sorang ni. . hehe. siapa dia? 
dia kawan se'blog , se'muka buku dan merangkap kawan se'uitm ibah jugak..
 tapii kiteorang ambil bidang lain2. dia amek Diim ibah pulak amek kos banking. memang berbeza. huhu. okeh lahh takmo cite bebanyak.  

----


-----

-------

Awak.. ni video khas buat awak.. harap awak suke.
:)


Awak nak tau tak time kita buat entry ni, tetibe kita rindu nak buat macam - macam dengan awak masa semester akhir .. kita rindu nak makan ayam uncle bob. huhu. awak selalu seru kat twitter ekk, awak kata awak nak makan ayam uncle bob. huhu. nanti kita pegi Uitm Segamat kita cari uncle bob tu eh ! hehe!
*kalau daapat! 

 Rindu nak belajar sama2 dekat bilik study dgn awak. Rindu nak main dengan ‘bunga, mimi awak dan mongji awak’.. ni kan kucing3 yg selalu dengan awak kan.. hehe. kite berdua kan suke sangat main kucing ^^,

yang paling kite tak lupe,kita pernah makan ais krim paddle pop dengan awak.. hehe. serius.. teringat balik dulu -dulu masa kecik selalu makan ais krim tu..

Masa final exam aritu, awak orang yang pernah ajar kite tido lambat! Hehe.  awak tau la kite macam mana. mata ni tahan sekejap je kalau menghadap buku.. pastu  tak tahan nak tido awal. Mata pun macam panda.

kita rindu nak buat jemput-jemput dengan awak lagi. nak bagi geng2 din makan .. hehehe

yang tak boleh blahh tu kita kene bebel dengan awak time kita masak tu. Awak macam mak tiri! K bai!





" Waeda !! Awak kawan kite.. Awak.. teman kite.. awak jugak salah seorang dari keluarga kita" 
Kita sayang awak dan keluarga awak  kerana Allah s.w.t :) 
*moga-moga awak sihat2 selalu eh. .. heee!


6 comments:

Cik Tetra said...

heeee ibahhh! thanksss sesangatttttttttttt!. wuuuu. terharu la mcam ni ^sobbing^ thankss ibah sebab jadi kawan yg awesome! thanks for everthing.

thanks sebab ikhlas berkawan dengan kite. kawan sampai syurga okehhh.

btw kite pon rinduu nak buat semua tu dengan awakk! rindu gileee! nanti kite g segamat sesama okehhh! heeeee.

uncle bob? kena cari jugak! time dtg segamat tauuuu!. hehe.

awk thankss for everthing. awk kawan kite, bff kite n kite pon da anggap awk mcm family.

saranghaeeeee <3

Noor Adibah said...

heee...

amekk kaw.. huhu.. awakk.. ni komen ke ni esei ni awak?? hahaha :D

sesama awak. kita buat video ni simple je.. kita tak pandai nak lukis2 cantik2 macam awak. kalau zana reti la nak lukis2 ni ha.. tangan kite tak seni macam awak laa.. huhu!! sadiss...

kita sayang awak. insyallah Allah panjang kan umur awak dan kite ea.. amin... moga2 doa awak dimakbulkan Allah!

iyee. nnti kite carik okeh. kita nak awak tau.. kita kawan dengan semua orang. kita sayang kawan2 kite . tak kire lahh kawan kite tu macam mana dia . kesempurnaan bukan milik kita . tetapi Allah yang lebih sempurna kan awak?? :D

mahal na mahal kita <3 lebiuuu!

Alia Rahmat said...

Oke, video tu best! Terharuuu.. *padahal bukan untuk kita =='

Noor Adibah said...

ALia : huhu.. best ehh. tenkiu.. akak buat simple je tuu. tak tau nak buat video camne. huhu!

* alaaa adik kakak nii..

Aliff Haikal said...

Sweeet gila kak ibah dengan kak wahida ni . patut lah tadi kemain . hehehe . nantikan kemunculan entry ehem ehem ehem :D

Noor Adibah said...

Haikal : hehe. sweet ek? kite orang mmg camtu. tapi lagi gile kak waeda ehh. akak sopan sikit. hahaha :))

p/s: psssstt! kemain entry haikal. amin2.. moga2 dengan persahabatan ini sampai bile2 ehh. nnti kalau akak kawen kompem akak jemput haikal. hee~