Followers

Friday, 22 June 2012

Segmen Hujung Minggu : Aku Follow Kau Follow

Assalamualaikum w.b.t ...

Kalau awak nak join. awak sila-sila lahh klik banner di atas tu ye :D heee... 


P/S: Hazfee .. Hahaha!  ibah memang suke join segmen orang.. PEACE!

18 comments:

ATIQAH said...

salam, terima kasih sudi join. yeay, lepas ni kita jadi rapat lagi eh :)
ini senarai blogger yang sudi join
http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/update-senarai-peserta-segmen-hujung.html

happy blogging :)

kekapas berceloteh said...

done folow!

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

kekapas berceloteh said...

done folow!

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

cik kiwi's said...

kemain rajin join segment...kiki

Nurul Nadia said...

JOM TERJAH
dari segmen yg sama
http://nnaaqua91.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Cik H.A.C.K.S said...

sy p0wn j0in..yeahhh!!~
http://cikhacks.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Mrs.BuduBilis said...

salam singgah dari segmen yang sama.. jom terjah blog sy

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

✿ Nani ツღ said...

#443 done follow !^^

http://n-mcd.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

AIKOYUMMYCOKLET said...

hi.. done follow
dri segmen sama.. http://yummycoklet.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

SuparMan SuaRez said...

Salam..Hye..Salam Kenal..
Saya Dah Follow Sini..Jemput Singgah Blog Saya PLak okeyh! ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Siti Fatimah Fuzz said...

salam perkenalan......singgah dari segmen yang sama.....=) http://eimah2328.blogspot.com/

wantie said...

dari segmen yg sama

follow u

http://lovingwantie.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

mayangsayang said...

SALAM KENAL, BARU SEMPAT NAK BW, DONE FOLLOW, HIT ME BACK YA...

nienie_noenoe.blogspot.com said...

http://nienienoenoe.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

segmen sama
follow u
follow me back k :)

Shazney Shamsuddin said...

salam,,singgah dan follow..dari Segmen Hujung Minggu: Aku Follow Kau Follow

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

follow sini:)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

Nurulee said...

Rajin dia join segmen. Hehe =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/dinosaur-eggs.html

NASZ said...

salam kenal. dah follow awak.

singgah sini dari segmen yang sama.

Jemput ke blog saya.

www.mohdnaser.com

From,

Nasz

MOHD NASER.COM