Followers

Tuesday, 17 July 2012

Majlis Pernikahan Azhar dan Nadiah :)

Assalamualaikum dan salam sejahtera .. 

----  6 Julai 2012 ( JUMAAT ) ----

Tarikh di atas, adalah tarikh yang bersejarah buat abang ibah. satu satunya abang ibah yang ibah ade. dia telah menamatkan zaman bujang dia. waahhh.. abang, tahniah ye :) 

  Mintak maaf lahh sesangat, kite baru nak update entry baru ni. heh heh. sebab gambar2 ni semua dekat ayahman. sekarang baru boleh update semua ! ^^,  kita update satu satu okeh? 

Okay, satu satu ye.  haii, kami rombongan cik kiah . ehh ! huhu

okay.. nampak tak nampak tak? kami semua tengah memegang ape? heheh :) 
itu lahh hantaran dari rombongan pengantin lelaki. 

hee. Ini Muhammad Azhar Bin A. Latif :) Abang kepada Noor Adibah Binti A. Latif 

OKAY. masa ni Mama dan Abah tak ada. Ibah sebagai adik mewakili mama dan abah hantar abang ke rumah kak nad. Mama dan abah masih sibuk uruskan majlis persandingan abang dan kak nad 
di Dewan Terminal Jaya Minyak Beku (Terminal Feri ) pada 7 Julai 2012. 


Time ni aku yang gugup ! korang faham tak?? errr, kalau aku dah gugup. ape lagi abang aku yang duk kat atas kusyen yg empuk  tu.. heee..  

Abang, tarik nafas pepanjang ehh. ibah ade ni tengah tengok abang..


Fuhhh... alhamdulillah.. dengan sekali lafaz, abang telah sah menjadi suami orang. huuu... 
mesti abang dah lega time ni.. wuuuu ~ 

hee. nampak tak muke aku time ni. dahh lega. hee, ape lah yang di cerita wahidah tu. kemainn khusyuk kiteorang dengar. huhu ..

Ini SYONON saya :) heee.. nampak tak muke kiteorang senyum lebor! hehe.

Alhamdulillah.. Nadiah Binti Abdul Hadi Siew. haii kak nad , dia telah sah menjadi isteri kepada abang saya. 
yeayy :) ibah dah ada kakak ipar laa .. huhu.. 

okay, kak nad tengah sign ape tu ehh? huhu. okay ibah tak tahu nak sebut ape. hihi. . 


ini turn abang pulak sign. huhu. ape ehh yg diorang sign ni. surat nikah kot.. hehe. aku duduk tepi cume memerhati je.

Abang pakaikan kak nad gelang tangan :)

Abang dan kak nad :')

Amboiii, kemain mereka ni. hehe.. amek gambar siap nak peace2 kan. k bye! 

Ini pak anjang ibah :) Daud Abdullah. Pak anjang mewakili abah jugak. hehe.

Yang sedang membuat peace tu, Ayahman ibah :) hehe..
kesiann dia takde orang nak amek gambar dia. haa, ni lah satu2 nya gambar yg ade. 

lagi sekali, ape lahhh yang di bualkan kiteorang tuh ha. haha :D 
okehh muka dekda tengak gelak. muka waeda tengah seronok bercerita! hehe. si syonon pulak tengah sengih2. heh! 

Terima kasih kawan-kawan sebab datang dari JB semata-mata teman kan ibah sekeluarga untuk wedding abang kita ni :) lebiuuuu!

 Jemput makan semua :) 
inilahh rombongan pengantin lelaki.. hehe
semua ada. dari adik sedara ke pakcik makcik. kawan-kawan semua ada laah! 

Okay.. kak nad dan abang sempat pegi amek gambar ! Jeles! 
sebab ibah time ni kene bawak balik hantaran ke rumah ! 


P/S: psssttt... nanti ibah update lagi entry yek. sebab banyak nak cerita ni. padahal banyak gambar jew! hehe

3 comments:

Cik Tetra said...

hahaha. lawak laaa. gambar kite semua mintak cepuk!!hehe. tapi ohhsemmmm! update entry lagi yeee! :D

Noor Adibah said...

heh. lawak ke waeda. awak memang! kalau bercerita . nombor 1. hahaha.
errr, gambar kita ramai2 luar dewan time nak balik tu kite masih mencube mencari okeh..


Tungguuu kita update lagi tauu

ank mak siti said...

selamat da pown abg har di ijab qabulkn dgn Kak Nad.. moge ini adalah jodoh yg paling tepat utk abg har ngn kak nad kn awk.. moge kekal smpai hayat diorng.. :D

ps: boleh together gather ngn kte plak.. hehe..