Followers

Saturday, 16 June 2012

Terima kasih AmerCorner :)

Assalamualaikum .

Haha :D lawak la amer.

---

----

Taadaaa! hadiah tu memang betul lahh dah sampai depan pintu umah ibah ! hehehe ^^,

btw, ibah saaaangaaat terharu bile terima hadiah ni.. dari Kuching, Sarawak terus ke Batu Pahat, Johor.


Sampul tu nampak cantik laa. sebab warna hijau. hehehe :) pandai amer pilih ek. macam wane blog ibah ni HIJAU ajee ..



P/s: Kalau macam ni lahh kan, lepas ni ibah mesti juin semua 
GIVEAWAY dari Mohd Hamirrahman Bin Jaya :) a.k.a Amer . hahaha..

8 comments:

hazfee said...

nak pinjam.ekeke. tahniah dapat hadiah dari amer :D

amercorner.com said...

ehem2 ... :D sama2 ibah ...

Simpan elok2 k :D ..
kalau dah baca sampai habis ..

sila2 lah minum air semut lepas tu baca lagi confirm tak boring :D hoho

kebetulan pulak sampul tu sama ngan warna blog ibah :D hihik :D

sorry ye lambat hantar.. amer first time hantar barang guna post laju :D hahak :D

Encik Zaharin said...

wah tahniah tahniah..bagus yer dpt gift berbentuk buku,.. aku suka

Noor Adibah said...

Hazfee : haii3!! EHEE.. ape ? nak pijam ? bleh je.. tunggu eh ibah abes baca. HAHA .

tenkiu hazfee, tu la.. agak seronok jugak bile orang bagi kite hadiah. hehe :D seronok tak terkata.

Noor Adibah said...

Amer : kepada tuan yang bagi kite hadiah. terima kasih eh banyak3.. ohsem sangat hadiah tuu.

p/s: iyee, ibah jaga baik3 buku tu. nanti nak sampul buku tu elok3. tak rosak. kalau lahh amer buat sikit tandangan dalam buku tu. kan best :) kann.. tulis laa dari AmerCorner khas buat ibah.. acehh! hehehe..

eh! takpe. ibah tak kesah la amer. ibah join GA amer pun suke3 sebenarnya. tak sangka lak MR .RANDOM pilih ibah.

Noor Adibah said...

En.Zaharin : ehehe! tenkiu. tenkiu. bagus sangat.. tu laa. buat masa ni saya dah pernah dapat buku dari 2 orang . sorang blogger dan sorang lagi penulis novel :)

buku buku tu bleh disimpan buat koleksi..

ejulz said...

waaaa.. bertuahnya dia dpt adiah.. hehe

Noor Adibah said...

Afan : hehe. beruntung ehh. tak sangka jugak sebenarnya dapat hadiah dari sarawak ni :D