Followers

Wednesday, 20 June 2012

Segmen : Smart Blogger Award June Season by Cik Yuyu :)

Assalamualaikum w.b.t ...

Hari ni ibah di tag oleh kawan seblog ibah ni haa. Amercorner. tenkiu eh amer :) haha  

 Sila sila lahh klik di banner yang cantikk tuu :) by cik Yuyu . 

Tarikh Luput : 30 JUNE 2012


wahh, buat pertama kali nye cik yuyu ni buat segmen eh? ehhh, ibah memang suke join contest/ segmen / giveaway orang ni.. so, ibah join cik yuyu punya segmen buat kali pertama! ehehe! suka tak suka tak?! 
* sambil buat muke eksaited!

--------

 Tulis SATU je sebab kenapa blog korang mesti dapat Smart Blogger Award ?? 
 Disebabkan ibah suke warna hijau, blog ibah pun warna Hijau lah. nak nampak lagi SMART ade PANDA diatas header tuu :) hee 

 --------
# eh ! Cik Yuyu suke MERAH JAMBU ehhh? patut lahh semua wane pink! heee :) chantek!

Tag 5 rakan blogger anda yang lain (pastikan mereka tahu tau!!)


 P/s: Moga - moga hari anda bahagia yee :) heee~



4 comments:

cik yuyu said...

Terima Kasih sebab join dan support segmen yuyu.. (^_^)

Noor Adibah said...

Cik yuyu : hehe.. Sama sama cik yuyu !

hazfee said...

rajin join segmen ibah ni. haha

Noor Adibah said...

hazfee: heheh! rajin join sebab ibah takde bende buat kat umah. . tu yang join segmen orang memanjang!