Followers

Monday, 28 May 2012

"GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo. "

Assalamualaikum :)

 Give Away AmerCorner Lagii :D
 *gilee lambat kite join.. hahaha .disebab kan ibah duk dapur kejap, buat Spaghetti Aglio Olio Seafood :)



Ada laa geng seblog ibah ni.. dia terasa nak buat lagii give away. ape lagi.. ibah pun terasa laa nak join lagii dan lagii dia punye give away kan kan :D hahaha

Setiap giveaway ataupun contest tak SAH kalau takde SYARAT ekk ?? 

1 . kena terjah sinii duluu

2. mesti follow blog Amer. ek elehh.. da lama dah ibah follow.  ke kena follow lagi sekali?? hahah.

 3. Like pages Muka Buku AmerCorner Punye ( tak kan ibah punye pulak ekk.. haha! )

3. Buat entry khas bertajuk "GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo. " 
( ibah tengah buat laa ni, sabaq laa.. hihi .. ) 

4. Tempek banner diatas ke dalam post anda dan backlink ke entry ini. ( Buat amercorner, ibah dah punn tempek dahh kat atas tuu haaah. nampak tak tuu amek.. SEBIJIK! hahaha )

5. tag kawan sekurang-kurang 3 orang. makesure dorang tahu. ( haha! kalau taknak tag boleh takk? sebab mereka2 semua busyy. keja.. haha )

DENGAN INI SAYA TAG DIRI SAYA SENDIRI LAHHH.. HAHAHA .* pong bolehh ibahh... 

6. kalau dah siap sila tinggalkan link entry penyertaan korang ke ruangan komen entry ini.
( okehh.. DAHH SIAPP! jeng jeng jeng !. )

P/S: wahhh.. kita nak juin Give away ni.. kalau Amer tak invite pun takpe. buat muke tembok jee juin.. haha.  ape ade kesahh.. C(:

No comments: