Followers

Wednesday, 25 April 2012

ibah panda | 100 tahun Nestle di Sisimu :)

Assalamualaikum :)

Jyeahhh ! Sempena sambutan 100 Tahun Nestle.. ibah nak buat entry istimewa buat Nestle . 

Waeda, bila kita minum air susu ni, kite ingat awak. serius kita cakap nie..
sebab masa kita kat u, malam2 kita selalu minum sesama kan ? ibah selalu ajak awak buat air susu ni sesama. lepas tu kita minum pun sama - sama. he he he. awak ingat tak?
 tapi kan, bila kita dekat rumah ni.. kita selalu buat sendiri air susu ni.. lepas minum kita teringat kat awak.. kita bayangkan ade depan kita je. kann best kita dapat minum lagi berdua..  pastu kita gosip2 berdua.. gelak2 pun berdua.. heee..

dann . ini lahh cawan kite berdua. tak sah kalau tak minum susu pakai cawan ni kan ??
* sorryy kita curii awak punye gambar yang awak edit ! cantik.. ibah suke.


Bila ibah bukak laman web nuffnang, ibah terjumpa laman wen Nestle! dann ibah mula teringat yang ibah selalu minum susu Omega tuu :) ehehe..

Nestle 100 Years | About 100 Years:

ibah kongsi cerita ibah tentang susu Nesvita Omega Plus, melalui Twitter ! @ibalatif


Twit dari DRC.. amboi2 DRC  ni pun pandai minum susu ehh?? haha.sibuk je. nak join kiteorang minum air ni jugak kan! cehhh.. -.-



P/s: Rindu kawan ibah yang satu ni :) 
3 July 2012 & 5 July 2012, kami bakal 21 Tahun ! 
Waeda & Ibah





13 comments:

DRceria said...

aikk...! Saya pun terlibat??hahhaa :P

Cik Tetra said...

omo omo! terharu lahh mcm ni.. :') heee.. ingat tak ibah dtg bilik kite mintak susu ni. hehe. n pastu kite selalu buatkan ibah jgk! awesome kan! heeeee.

rindu awak laa ibah.. :')

btw thanks you so much for the mug.. :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

DRC : hahaha.. aik??! takyah nak buat terkejut sangat ye.. :)
DRC punn minum ehh?? susu ? selalunya.. orang tak suke minum susu tau..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Waeda : ehehehe <3 u ollss terharu ehh.. betul2! ibah ingat. sebab susu ibah abes masuk semut.. kan kolej kita tu banyak gila dengan semut.. so, kita mintak awak.. kecek awak nam minum susu!

memang ohsem laah ! kita pun rindu awak.. hihi.. takpe la.. nanti kite jumpa ye!

alaaa... sesama . memang ada dua cawan tuu. ikhlas dari Noor Adibah buat Nur Wahidah tuu.. tak mahal pun hadiah tu.. kita amek kat dapur kita je.. HAHA! siann u ollss kan.

amercorner.blogspot.com said...

wahhha amer dah lama x minum susu ni , haha , minum time sakit perut je, kalau sakit perut mesti mak buatkan amer susu ni , waseh lega ,

amer selalu je minum milo campur sikit serbuk susu ni , sedap :D

hehe ibah buatkan saya satu susu nestle nih :D haus pulak blog jogging time malam2 ni :D

ank mak siti said...

Hehe.. minum jgn xminum.. wlopon kte xpnah atau trlpe mnum susu nie.. tp aw slalu mnum.kan, tu da ckup trharu dah.. cos tgok dri klebihan die tuh ade trtulis "REDUCED FAT".. hehe.. kte doa nie.. moge awt cpt "Tuuuuuutttttt!!!" :D

AwieKashi said...

nyummm2!
post sini satu bungkus nak try... ngee...minum tak ajak!

hazfee said...

best ke susu omgea plus ni? boleh reduce fat pulak tu.ehehe

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Amer : kirenye amer selalu minum jugak laa ekk susu ni?? hehe..

ape laa.. minum milo kene campur susu ni ehh?? hehe. ibah minum susu pour tau.

nak ibah buat kan ekk?? Haishh -.- amer penat berjoging blog amer buat lah air sendiri! HAHA :d

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Sayang : errrkkk! cehhh , awak ! ye laa.. kita nanti REDUCE FAT tu nanti yek! haha.. awak menganjing kita yek

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Awie : heheh! wahh! awie ! dah lama awie tak berblog! ape kabar!

ngeee...nak minum mehh lahh datang BP :D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Hazfee : heh! hazfee pun same lahh! macam AMCT tuu.. haha.. REDUCED FAT, kann.. bagus laa susu omega ni! sedap gilerrr.. haha. cube lah hazfee.

hazfee said...

hazfee tak suka minum susu. hahaha. tak payah nak reduce lemak ni. penat kumpul.wakaka :p