Followers

Sunday, 22 April 2012

:: Give Away From Amercorner ::

Assalamualaikum . 

Korang juin lahh give away nie.. tak kena bayar pun. cume mintak korang buat satu entry khas buat blogger Amer Corner nie  ^^, nak tau lebih lanjut korang bukak ehh entry dia. 

syarat -syarat nak join give away, sudah semestinya lahh kena follow blog Amer Corner  ni kan.. senang je. kita follow blog dia untuk tau perkembangan semasa contest ini..

Pemenang
1.Lawak Kampus kompilasi
2. Saguhati untuk perserta yang bertuah. 
5 orang bertuah akan ditempek ke ruang iklan amercorner selama sebulan. 


 ------

----> psst! sebenarnya ibah da lama buat entry ni. cuma tak publish je , simpan dalam draft.. tibe2 bila bukak blog Amer, ibah nampak entry amer dah berubah. nampaknya giveaway sebelum ni tak dapat sambutan eh?? herm.  ohh gitu.. huhu.. takpe lah amer!
ibah join okeh 1st Giveaway Amer.

Kat sini ibah nak tag DRC balik.  . walaupun tak diwajibkan. tapii harusslahhh kita tag kan !
Deria Rasa Ceria

 p/s :  Balas balik Tag dari DRC ! k bye! hehe..
----

Tempoh Giveaway ini...
bermula 20-4/  tammat 30-4  11.59pm

----



P/S: eh..eh.. Amer alaa...baru perasan la yg ibah dah ada dalam blog list amer.  omo! Blog Pemes eh?? HAHA! tergelak ibah. mana ade pemes pon blog ibah ni. kalau pemes dahh dapat dah BE dari nuffnang kan. macam Amer tu hah! hihi.. btw kan.. Amer pun dah ade dalam blog ibah ni My Diaries Panda


9 comments:

amercorner.blogspot.com said...

sayang dibahhhhh, ni contest dah tutup maaaaa, amer dah buat giveaway baru , mane ade menang rm50 maaaa haaa cepat2 tukar nanti salah faham , next contest baru amer buat gempak camtu :D

giveaway now untuk warming up dulu :D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

HAHAHAHAA!!!! Errrr?? dah tutup ekk. kejap2. ibah tukar.

amercorner.blogspot.com said...

ibah , thanks sudi join . blog pames ke tak pames ke kalau pengiklan tu pilih blog dibah memang dapat be lah :D kalau dapat maintain kan je traffic tu :D
inshallah dapat

anyway good luck

Noor Adibah Binti A.Latif said...

hehe..
mintak maaf lahh banyak2 ehh kat amer. pepagi ni ibah dah clumsy.. haha! asek tersalah je. ibah tak perasan pon yg amer tak guna cc tuu???

tenkiu Amer :)

amercorner.blogspot.com said...

a a dah tukar,
ade otai blog suruh tukar kalau nak be dr nuffnang, jadi amer tukar je :D

anyway thanks sudi join :D

Princess Syazliyana said...

congrates awk menang :)

amercorner.blogspot.com said...

ehem ehem , tilam lama tukar baru , apa macam boleh menang you?

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@Syazliyana : hehehe. tenkiu awak.. :) kite pun tak sangka kite menang lahh..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

HAHAH! amer! Sengal ! :D
tilam baru ekk.. entah laa amer ekk, camne ehh ibah boleh menang. MAYBE SALAH SYSTEM tuu kot!! die pilih ibah sbg PEMENANG! AGAGAGAGAGGA!!