Followers

Saturday, 31 March 2012

Awak kawan kita, awak sahabat kita ...

Assalamualaikum w.b.t :) 


" IBAH !! AWAK KAWAN KITE.. AWAK.. SAHABAT KITE.." 
KITA SAYANG AWAK :) 

terharu bila ibah baca nie ... FAHAM TAK?  hehe.. tq u ollsss.. ibah pun sayang waeda .. sangat2..  
terima kasih sebab jadi kawan ibah sem nie.. terasa kejap je kite kenal kan. . tapi ramai yang kata, ibah ngan waeda nie dah lama kenal ke?? korang satu kelas ke??  ehh, kita kata. kita kenal kat blog je.. 
sem ni baru kita jumpa kan ??  ibah kenal awak dari blog Aqimie Ceplos, blog awak Cik Tetra  kan?? <3 ehehe..time tu kan.. kat blog awak.. banyak cerita pasal awak patah kaki.. hihi.. kesian kat awak.. 

Banyak kali ibah cube nak jumpa awak. tapi tak dapat.. masa bulan puasa aritu, ibah buatkan waeda kuih ondeh2.. tapi awak takde kat kolej.. awak kata awak kat umah.. :( 
huu. sadiss time tu.. tak dapat jumpe awak.. 

kalau lah kita kenal awak sem lepas kan.. 
mesti seronok. dah la mulut awak tak geti diam.. suka buat ibah tergelak.. hihi.
dan awak suka kata KA! 


Waeda ingat tak time mula2 kita daftar nak masuk kolej awal sem 6 haritu?? kita berdua dapat kolej Suluk Belingkung.. tak sangka ibah dapat jumpa waeda dekat kolej SR kan.. haha.. time tu ibah ingat lagi, awak pegang tongkat lagi kan. ibah sebenarnya main tegur je awak dari belakang..  kita panggil nama awak.. Wahidah.. pastu awak toleh ke belakang.. kita dedua menjerit.. ibahhh!!! ehehehe.. awak! kita jumpe akhirnya kan.. selama ni jumpa kat blog je kan.. waah! seronok gila bile dapat bercakap ngan awak!

Bila masing2 dah daftar nak masuk bilik.. wahidah dapat bilik atas bilik ibah je.. tak sangka kan??  lepas tu, setiap hari ibah jumpe waeda..  waeda ni memang peramah gila.. dan waeda kawan yang ROCK! ibah pernah ada! rock2 awak.. kita tau awak baik sangat.. :) sukee ibah kawan ngan awak.. 


<3 nur wahidah mohammad. betul tak ini nama awak?? ibah tak salah lagi kan tulis nama abah awak?? 
hihihi... 

Terima kasih sebab teman ibah belajar sesama. kita study sama2 kat bilik study sampai pagi buta.. dan terima kasih ajar ibah bertahan .. tido lambat .. serius mata ibah dah macam mata panda dah!  sampai din tegur.. kenapa mata ibah dah wane hitam.. hahaha.. waeda, ibah akan tengok video yang awak rakam n gambar2 yang kita amek sepanjang semester 6 nie.. bila ibah rindu awak.. 
Dan.. kenangan yang lepas, ibah tak kan lupe kan.. promise !
lagi2 awak pernah kata 'ibah.. awak nie clumsy lah!! '  alaaa. u ollss. ibah memang camnie.. suka menggelabah tak tentu pasal.. hahaha.


내가 당신을 사랑 <3

6 comments:

AwieKashi said...

saya tak de?? k fine!

semutsengal said...

hai ibah.

Cik Tetra said...

omo! thanks ibahhh for the entry...terharu nihhh..heee simpan baik2 eh benda2 yg kite kasi ni..kenangan diploma.. :)

and for sure you're my friend and my Bestfriend.

heee semua yg ibah cerita kat entry ni sume kite igt..dari mule kite kenal sampai lahh sekarang, it will be a great memory for Nur Wahidah Mohammad. :)

hee thanks sudi terima kita seadanya yg tak sempurna ni..glad to know and friend with you..ILY <3

Noor Adibah Binti A.Latif said...

awie, ahaha ! awie takde. sebab ni cerita untuk Nur Wahidah Mohammad je laahh.. tunggu post seterusnye k? heee

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Anip a.k.a semutsengal : ehehe... hai anip ! anip nie blogmates cik tetra kan?!

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Waeda : <3 sama - sama awak.. terharu ek? alololo... yup :D ibah simpan elok2 barang2 awak bagi kita. semua kita jaga..

TQ sebab anggap ibah kawan dan sahabat .. ni yg noor adibah sayang sangat kat nur wahidah nie.. huhu..

# nak awak tau, yang kita pun beruntung dapat kenal dengan awak.. sangat2! IMYSM <3