Followers

Thursday, 29 March 2012

Sayonara Aini Amanina :)

Assalamualaikum :) 

  Aku ingat lagi, masa mula2 masuk kelas, time tu bebudak semua ngah cari grup untuk presentation subjek MGT 162, part 1 . . ade lah sorang kawan aku nie, panggil dia Nina.. Ehh, aku tak puas ati.. kenapa orang panggil dia Nina. sedangkan nama dia Aini Amanina.. ape kes pulak orang panggil dia Nina.. tak leh ke panggil Aini ke?? Aman ke?? hahaha :) ehh, banyak tanya pulak aku kan..

   Tup tup.. Aku masuk dalam salah satu ahli grup Nina. :) dan start haritu kiteorang jadi kawan .. next kelas pun aku selalu ngan dia.. dari part 1 sampailah part 6..

Muka kiteorang  time part 1-part 3 :) 


Gambar masa dinner kelas kita malam tadi  :) ibah akan rindu nina.  Jaga diri elok2..
 
Kita bertiga :) teringat pulak masa kite bertiga bergambar kat Teluk Cempedak.. 
Ingat tak? nie masa nie besday nina.. ibah ngan anis dtg kuantan nak celebrate besday nina :)

Kek secret recipe yang ibah ngan anis pilih  :)  Ingat tak nina.. serius ibah ingat semua nie. tak kan pernah lupe ...

Dulu kite selalu lah jugak kan berjemaah kat PI .. ^^, ibah simpan gambar kita untuk kenangan..

Time ni pulak nina, din, hal n aril datang umah ibah kan?? ibah suke gile time nie.. hehe..

Gambar kat Minyak Beku, ingat tak ? abah ibah belanja kite semua makan goreng pisang.. time ni ade abang n kak nad jugak..
Time nie, nina ajak kite orang pegi Gambang Waterpark.. Tq nina for all moments :) 

Dan.. paling ibah tak lupe, terima kasih sebab sem 5 aritu.. nina dah tolong din buat plan untuk suprise kan besday ibah nie kan??? uhuu.. terharu saangat.. tq tau.. ibah akan ingat semua nie.. time tu ibah tak lupe, nina demam2 pun masih kuat nak teruskan plan ni kan?? dah la time tu ibah bebel2 kat nina.. hihi.. kelakar bile ingat balik... 
 

Taaadaaaaa ^^, ni kek ibah ! untuk 20 tahun  :)  Seronok dapat celebrate dengan Nina, Anis.. tak lupa kat kawan2 Din .. si hal, boleh pulak main kan lagu hepi besday guna die nye gitarr... ushooo.. serius nak tergelak pun ade bila ingat semua nie.. tambah lagi dengan terharu nya..

# Nina, ibah taknak tengok dah nina sedih2 lepas nie.. lagipun, lepas ni kan.. kita dah tak dapat nak bersama2 dah macam dulu2.. n masing2 dah amek degree lain2 cos pulak tu.. Ibah mungkin dapat Uitm Segamat jugak.. nina pulak maybe dapat kampus lain kan?? n lagi satu, Nina .. dapat kan sms terakhir ibah tu, Nina simpan elok2 ehh.. nina, sebenarnya penting sangat untuk ibah.. 

P/S: KAWAN TAK MUNGKIN LUPAKAN SAHABATNYA.. 
NINA TETAP KAWAN, TEMAN DAN SAHABAT IBAH.. SAHABAT TAK SEMESTINYA SATU BUAT KITA.. DIA BOLEH JADI TEMAN DAN KAWAN UNTUK KITA. 
DAN NINA SALAH SEORANG DARIPADANYA :) 

S.A.Y.A.N.G A.I.N.I.A.M.A.N.I.N.A <3
 Ingat kenangan kita dulu - dulu tau nina... :')

2 comments:

Aini Amanina said...

Mengapa ada pertemuan kalau adanya perpisahan? Tetapi setiap pertemuan tu PASTI ada perpisahan kan? Nina akan simpan memori kita dalam ingatan. Dalam hati. Apa pun yang jadi, sayang nina pada korang tak pernah hilang. Semoga kita dapat berjumpa lagi. (:

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Insyaallah.. kita dapat jumpa lagi.
:) Nina take care okeh <3 love u