Followers

Monday, 13 February 2012

Mama, ibah rindu mama !

Assalamualaikum w.b.t


IBAH.. NAK CAKAP . YANG IBAH RINDU MAMA..
BOLEH KE ??? 

:(

6 comments:

Cik Tetra said...

alolo..budak manja sorang ni..rindu mak ye? rileks laa.. nanti mak dia dtg jenguk dia...untunglahhh...

Noor Adibah Binti A.Latif said...

WAEDA: errr... mama ibah macam tak jadi je dtg segamat nie.. huuu. sadiss we ollss tau..

Cik Tetra said...

hahaha.ala rilekslaa.bukannye setahun tak balik...kannn..lagi nanti kan nk dekat study week..then nak balik..balik la nanti. :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

ye baik lah cik waeda saya. :D
panjang pulak nasihat dia ehh.. huhu. ni kalau mama ibah baca post ni mesti dia gelak kan ibah lagi.. cehh... sama je waeda ngan mama tau. grrrr..

ank mak siti said...

xpyh blik lar, jage kte kat sini..
haha.. hehe.. huhu.. mama pown rindu ank die sorng nie kan.. da lme xblik.. t dlm stdy week blik lar umah.. pluk n cium mama puas2.. skejap jdi lar.. nk lpaskn rindu lar katekn.. lame2 pown xpe.. kte xjeles.. hehe :D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Awak : hehe... apa dia ?? nak jaga awak kat sini?? untung laa dia.. kena jaga dia .. kan??

<3 ... tau pun. mmg da lama gile tak balik.. macam ni. kita tarik balik laa niat kita nak oversea.. HAHA!
nanti rindu asam pedas ikan parang mama..