Followers

Saturday, 17 December 2011

Guy in a green shirt =D

Assalamualaikum w.b.t ..   
 
   Haii, bloggie2 sekalian.. hehe.. korang tau kan yang cik ibah suka sangat ngan warna hijau.. kebetulan hari ni bersamaan dengan 17/12/2011 hari Sabtu, cik ibah keluar dengan si dia yang berbaju hijau..huhu.. Sebenarnya, hari nie lah hari first time kiteorang keluar tanpa kawan2.. dulu kalau keluar pun ke bandar Segamat, ehem2.. belom penah dating lagi macam nie..( ahaha, ayat! Cehh.. ) jgn marah ehh kawan2 kalau kiteorang senyap2 keluar.. heee :) PeAce !

    
 Pukul 10 pagi kiteorang dah siap2.. time ni pulak lah nak hujan.. hujan pulak tu tak berhenti2. Dari kiteorang pegi dan sampai kiteorang dah balik uitm pun.. tetap hujan ..  Nampak kan?? Hari pun mencemburui kita berdua kan wak?? Hehe.. ( sudah2 lah ibah, perasan je lebih! ) hihihi… 

   Hehe, kite ingat keluar bandar ni takde lah terserempak dengan siapa2 yang mengenali kiteorang nie.. ehh2.. aleh2.. alamak . kantoi.. kiteorang terjumpa lak kak sha n the geng QS.. huhu, bibah pun ade.. aduii.. baru ingat nak diam2.. keluar.. aishh.. boleh pulak timing diorang tengok wayang sama betul dengan kiteorang ni.. pukul 12 tengahari… hehe.. abes kena bahan jee.. 

       Alalala.. C(: kiteorang kononnye nak tengok lah ONE SEGAMAT macam mana, dah siap ke belom.. ye laa, nama pun budak Uitm Segamat kan.. dengar jee panggung wayang baru bukak excited lebih.. haha.. okeh, itu saya yang lebih2 excited! Saya ngaku! Huhu.. Btw, malam jumaat tu kite yang saje2 tengok cerita ape ade dekat LFS cinema dekat OS secara online. Eh2. Tengok ade cerita Ombak Rindu lah.. hee! Dalam kepala ni teringat pulak kat ‘dia’ .. dia belom lagi nengok cerita nie.. so, kita ajak lah dia.. kan awak kan??

   Waeda, ehee.. u olss, we ollss mintak maaf tau.. u olls tunggu we olls ehh?? semata2 nak makan cendol pulut kat depan nirwarna tu?? alalala... next time ehh kite pegi.. sebab time tu kiteorang dah kesejukan.. mana tak, kiteorang kene hujan lagi kan kan.. :) tak feeling laa nak makan cendol nanti.. HAHA! btw, thanks for the nice tudung for ibah!! hehe...
   Aini amanina :) hehe, sorry ehh kacau jee.. ibah nak tepon nina pun sebab nak dengar caller ringtone awak yang best gilee tuh.. huhu.. n mintak maaf jugak kali ni ibah keluar dengan dia jee.. tak bawak pulak nina kan.. huhu.. 

  there is only one happiness in life : to love and be loved
sincerely from her heart ...

22 comments:

HaLuNa ReTrO said...

waaaaa...sweetnye..suke suke..btw..korang naik ape..??bus kuning..??erkk~

Noor Adibah Binti A.Latif said...

haha.. hal, itu je yang kiteorang mampu.. naik bas kuning je u olls... lain lah kalau kawan2 nak sediakan kiteorang keta kee kan kan??

Cik Tetra said...

alolo...so sweet la entry ni..entry yg paling sweet minggu nih! hehehe..xpe2..len kali kite makan eh..

okayy u r welcome..cantik ibah pakai tudung tu.. ;)

btw untunglahh ibahh tgk Ombak Rindu kali kedua kan..hehe.. :D

ank mak siti said...

uih! sape tuh laki bebaju hijau? cm kenal.. hehe.. kan wak.. hujan sari suntuk.. tp kan, igtkan da mang xjdi nk p dah.. rezeki tuk hrinie, ujan xlbt sgt.. :) first time tuh tgok wayng ngn awk.. simpn taw tket tuh, huhu.. da mcm dlm cter ombak rinduu da.. gojes3!!! HAha..

Alia Rahmat said...

DATING ! cakap pak UK !

*jelessss T__T

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Waeda : so sweet macam daun stevia kan kan?? hehe... tunggu la ehh, produk terbaru saya.. Stevia De Lova. ecehceh..

p/s: tu laa passal, ibah nengok ombak rindu dua kali.. haha.. kononnye tak nak tengok.. haha..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Awak : hehehe.. sape ehh? entah laki mana ntah yg kuar ngan kite kan.. rezeki awak yek.. pastu yg besnyer pakcik teksi tu cekik darah mintak kita byar rm 8 ke billion.. errr.. sabo je laa..

# hehehe.. 1st time duduk sebelah awak LIVE tengok wayang kan kan.. iye kite simpan elok2 ehh. <3

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Alia : ehehe!! amboi.. nak ngadu kat pak UK pulak dahh..

** jeles ehh.. alalala.. kan alia dah kuar gi karok kan ngan kawan2?? watpe nak jeles ngan kak ibah dah..

Aini Amanina said...

Haha! Erkk.. Caller Ringtone nina memang utk ibah dengar pun. haha! Aite! Mane ade ibah tak ajak. Sah2 ibah nyanyuk ea? Kan masa kita main basikal semalam ibah ade ajak nina kuar dgn korang? Tapi nina tak nak. tak nak lah kacau korang dating. Bagi chance kat korang last2 sem nie. hehe.. ;)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

huhu.. Nina : ehh.. yeke? alaa.. telupe laaa.. ade ehh ibah ajak.. ye laa nyanyuk sebab terlebih makan semut. kat SB ni banyak no semutnye. hahaha... ehem2! bagi saya chance yee . ala sweet nyee.. maceh ehh.. <3

aQimie Ceplos said...

patot la kobie hilang.. -.-
date rupenye.. ahhaa!

Alia Rahmat said...

kak ibah ada orang syg . kita tak ade :'(

*nampak tak muka sedih ni ;p

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Aqim: alaaa.. kobie kan bakal anak menantu abah jugak.. hahaha.. tak kan nak kuar date dengan anak abah ni pun kene bagitau abah?? HAHAHA! c(:

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Alia : alaaa.. adik akak sorang nie.. takmo laa sedih2.. ade orang sayang alia.. kak waeda, aqim , awie kak ibah ngan abang din ade ape.. sayang kat alia jugak.. :) hee

AwieKashi said...

untunglah....
boleh manja-manja kucing berdua...

#>.<

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Awie : aip! apesal manja2 kucing pulak?? ehehee.. gitu ehh??

# waeyoo?? >.<

Anonymous said...

Amboi2....bukan main lg ye ibah panda kita ni.. dlm senyapppp...
biasa je lg die ni eh? cubit kang..
cubit manja je~

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Anonymous : alalala.. awak siapa.. kenapa tak tulis nama .. huhu. bagi cuak ibah ajee nie..

p/s: nak cubit siapa?? panda ke ?? ibah ke ?? heeee!!!

sekamar rindu said...

salam..

sebut pasal cendol pulut..saya dajh jadi terliur la pulak..:))

*folo ur blog

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Sekamar rindu : huhu!! cari laah cendol pulut dekat2 situ.. :)

** tq follow my blog..

Nur Nadia said...

muke ada samalah..:D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Nur Nadia : ehehe.. muka ade nampak macam sama ke??? kenapa ramai orang kata muka kiteorang sama ?? huhu..