Followers

Sunday, 18 December 2011

Yeay! kami dah grad Modul ! !

Assalamualaikum !   

Haii.. korang2, tak sangka kan.. pejam celik pejam celik.. ( ehh, nasib baik celik lagi kan?? ) haha.. macam tau je ayat sape ni kan. kan.. teringat pulak mase kite KO masjid kan.. aishh. macam2 pulak.. huhu.. dah2. ye ibah.. kau dah part 6 pong.. heee... tapi sadiss nyee, ade junior kata saya ni adik2 PART 2.. aishh! akak ni part 6 yer adik2 sekalian.. sentap tau akak kat situ! Miahaha!! =D akak nye muka ni takde macam akak2 part 6 kee??? OMO ! 

 orang kata kami 'kembar' .. dan ade orang kata kami 'janji sejiwa'
Omo! kami pulak kata, we olls kan.. mak jemah.. heee :)

Nampak tak Nina punye lah khusyuk.. padahal kat belakang nie.. mak aii, semua mulut tak geti diam.. 
( hei, korang ! diam boleh tak? kite nak dengar En.Shafie cakap kat depan pong tak bleh..)

Haaa, tempat modul kiteorang kali ni di PI ( Pusat Islam, Masjid As-Syakirin ) 
dapat pulak penceramah, lecturer Operation Management kiteorang.. memang lah best.. 
heee...

| LAST MODUL, BERSAMA MEREKA.. | 
kenangan ni aku simpan elok2 ... korang ingat tu.. yee..  <3
aini amanina | hanis suaidah | noor adibah..
aku memang sayang korang. aku tak tipu ! betul..
( nampak tak aku buat muke serius nie!! )



Sebenarnya, aku dah tak tau nak kata ape dah. maybe dah pukul 2.04 pagi !. haha.. kesian kan.. ni dah kene penyakit tak boleh tido malam laa ni .. sebab tadi petang lepas modul. aku gi pulun tido sampai kul 5 !! gila tak gila laa.. kan dah tak bleh tutup mata nie...  esok dah laa kelas kul 8 pagi kat DK 1 ! aisehmen.. 
kena lah mendaki bukit kan.. seronok memang seronok kot! HAHA...k .. assalammualaikum korang... sayang korang yang sudi membaca nie.. hehe. walaupun tak sehebat CIK TETRA kan.. punye belog.. hahaha :) 
daaaaaaaaaaaaa~

p/s: Aku tetap sayang kau.. <3 dan  aku sentiasa ingat kau..  lap u.. muah2..

14 comments:

HaLuNa ReTrO said...

errkk..sme jerk ngn belog cik tetra..(>,<)'

AwieKashi said...

poyo...poyo..poyo... :P

Cik Tetra said...

heeee..u ollsss ngn we ollss bukan sejanji sejiwa je..tp sehati sejiwa jugak! hahaha..

belog u ollss pon hebat laa.. :)

Alia Rahmat said...

haiiihh . sgt untung mak jemah ni , part six di panggil part 2 .. eyhh hello .. alia part 4 di panggil form 4 tw ! HAHA

c i k r i f a h said...

serious macam kembar pakai baju sama :)

#sorry dah lama tak singgah sini.rinduuuu!

Aini Amanina said...

Haha! okey! ibah menganjing. tapi betul lh.. bising gila ohh.. sampai tak bole nk dgr dgn jelas ape yg sir shafie cakap. sakit hati gila. =.=

Noor Adibah Binti A.Latif said...

hal : ehee.. sama.. lah.. hal pon nak same tak mcm kiteorang?? jadi kembar tiga kite nanti. HAHA!

Noor Adibah Binti A.Latif said...

awie : arrhhh.. krik.. krikk.. tu kata2 orang jeles... >.< HUHU

Noor Adibah Binti A.Latif said...

waeda : huhu. ohh, gitu ekk. we olls tau.. :)we olls suke ikan keli.. u olls pun suke gile ikan keli kan.. bila u olls cakap teringin nak makan durian.. we oll dah terasa nak makan gak! hahaha.. :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

alia : HAHA.. alia bukan form 4 lahh. tapi darjah 4 okeh.. HIHI.. ^^, just kidding ..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

riffa : haii sayang akak nie :) riffa! sihat ? da lama tak nampak riffa berblog.. rinduu jugak kat riffa. ..

p/s: sebenarnya, akak ngan kak waeda ni tak sangka kiteorang ade baju kurung nak dekat2 sama.. siap ade shawl warna sama kan?! heee.. tu yg pakai tuu..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Nina : hehe.. tu bukan menganjing laa. tapi mempanda ! haha.. C(:

p/s: eleh, bukan ke nina yang bising sekali.. haha.. kantoi... wek!

aQimie Ceplos said...

ooo!
so krg la yg memekak kt bakang ea?
dasar mak jemah..
u ollllssss sgt! haha! :D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

aqim : haha.. ntah3.. tanye lah mak jemah tuu.. C(:
ibah sopan je tau.. hahaha..

p/s: eh biasalah, we olls kan.. mak jemah..
( tagline waeda ni.. hahaha)