Followers

Friday, 11 November 2011

| SEGMEN | FINAL HOPE, SANTAI BLOGER

Assalamualaikum.. 


   Haii bloggie My Diaries Panda ! alololo, bucuk2.. hehe.. ehh! Tengok tarikh hari ni, 11.11.11 .. Cantik kan! Cik panda rase mesti ramai pengantin yang kat  luar sana pilih tarikh ni kan? Sebab tarikh ni senang ingat! Hehe.. mandai2 je kan cik panda.. eh opcoz lah! Kebanyakan orang yang kawen selalu lupe tarikh anniversary diorang, ehem2! Lagi2.. abah dan mama punye anniversary.. ( alamak,  ape yang cik panda duk pok pek dari tadi! ) hahaha.. 

  Okeh, kembali pada jalan yang benar.. hikhik.. Cik panda mengumumkan! JENG! JENG! JENG! Cewah! Dah macam masuk pertandingan ‘MASTERCHEF ‘ plak kan! Excited lebih nie! Hehehe.. =D Cik panda dengan ini JOIN SEGMEN ! segmen  apekah?! Hah! SEGMEN SANTAI BLOGGER LAAH.. ^^.


P/S: Kalau akak2 , abang2, adik2, makcik2, pakcik2 yang kat luar sana tu baik hati nak join jugak, ehh ape salahnya, KLIK jee BANNER kat atas tu okeh?! Kamsamnida… muah2x!! heeee..


Cik Panda di tag oleh Akmal  untuk join segmen abah.
( eh.. boleh ke cik panda panggil tuan belog segmen santai blogger ni ABAH?? )
heee.. suka2 hati je kan dia nie?? Tak geti malu.. huhu…

Url Cik Panda disebut : http://ibahpanda.blogspot.com

  Di depan bermula dengan ibah, sebab ape yek?? Sebab memang dari kecik saya suka sebut nama dengan menyebut. ‘ibah’… mungkin terbiasa kot  ataupun mungkin dengan nama tu orang akan ingat sampai bila2..
 
   Panda. Herm! Sebab ape panda ni yek?  semuanya bermula dengan pergaduhan mulot dengan sahabat baik cik panda sendiri..  huhu..  ( nak tergelak pulak, bila teringat masa tuh..) Bila tanya2, kenapa aku diberi nama PANDA??  hah. nak tau tak jawapan yang sahabat cik panda bagi??

" haha ! sebab ape ? sebab mula2 kan ibah cakap ibah gajah. gajah tu besar sangat. tak sesuai dgn ibah. sdgkn ibah berisi je tak besar macam gajah je. macam panda. dia berisi n comel. sbb tu nina pggl ibah panda. hee... "

 This answered cannot be seacrh by GOOGLE . but with AINI AMANINA ONLY! heee ~
buat pengetahuan korang nama nie, melekat sampai sekarang dengan ibah..Arwah kakak pon sempat memanggil ibah...Panda..<3 macehh naa...hehehe


Sambil minum kopi pepagi nie,  cik panda tag :
Cik Tetra

12 comments:

Cik Tetra said...

heeeeee..yeay cik panda tag cik tetra~hehe..thanks ibah..nanti esok waeda buat entry ni.. :D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

eeeee..sukanyeee dia..yeay! cik tetra dah ade 1002 follower !!

P/S: okay lah cik tetra syg, memang masa untuk tdo ni... jangan jd burung hantu lagi yee.. da nak naik semester akhir nie! hehehe!!

Ku Azhar said...

hehehe alamak! hehehe xpe2 panggil je ape pn..hehehe thanks for joining :)

Cik Bambam said...

Datang ziarah dari ahli kumpulan 7!! :D

Terjah jom!: Cik Bambam punya stori
Terjah jom!: Belog giler GA & Contest

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@ku azhar : ehee.. boleh eh.
okeh. maceh tau.. ^^,

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@cik bambam !
heee.. dah terjah belog cik bambam tu.. huhu.. tapi tak bape nak paham laa contest tu?

Cik Tetra said...

hehe..:D

p/s: semalam tido awal..pukul 1.15 da tido..heee :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

haha.

p/s: ape?? awal ke tu 1.15 pagi?? kul 12 baru awal laa cik tetra.. hihi.. lepas ni tdo kul 12 yee..

-fieda- said...

dtg jenguk dan baca entry..happy blogging..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

Cik Tetra said...

pukul 12 eh..okay2..oden torayyy!! hahaha

ank mak siti said...

cik panda dpt name dri cik winnie eh.. njur dpt dulu dri nina kan.. klu dri kite abislar..:)
alar comelnyer panda 2ekor tuh..

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

hai sha dtg singgah sini :)

http://strawberrysweets92.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

jemput melawat sha balik :)

*dah click2 awak punya !