Followers

Friday, 22 July 2011

Segmen cx's : geng UiTM by campus

Haiii !! bloggie :)) Assalamualikum semua.. 
Cik Panda nak join segmen, Cik cx!alaa.. sory tau. cik panda tersilap! heee...

   Hari ni 20 Julai kan??  huhu.. dah due date pun. adehh.. Alamak! haha.. sory lah cx.. ibah silap lagi.. sengal kan.! rupenya due date untuk segmen CX ni 20 Ogos eh! heee...sabo jelah.. join segmen ni dah lama.. tapi 11/8./2011 baru pasan! aduiyai.. soryyy...

  Demi UiTM diHATIku.. Cik Panda tetap nak Join Segmen ni.. huhu Mula mula tu.. tengok Blog, kenapa ramai sangat kawan2 seperjuangan Cik Panda di UiTM tu update post terbaru mereka.. mereka tu salah satunya,  Amri aka Awie & Wahidah aka Cik Tetra.. Korang.. tak salah kan kalau ibah pun nak ikut segmen nie?? hikhik... ^^, 
Cerita pasal UiTM, teringat masa mula mula menjejak kan kaki ke Uitm Segamat !! teeeheee ^^, tapi an, sebelom masuk Uitm kan kena buat Medical Checkup ??? hahaha! serius.. masa tu korang nak tau?? tu lah 1st time Cik Panda buat medical checkup ! kalau tak disebabkan UiTM. mesti tak buat kan??  bila dah buat medical checkup tu , mesti lah tahu tinggi berapa?? berat berapa?? huhu.. dulu tak tau. tp skang baru lah tahu tinggi Cik Panda berapa jek.. wahaha ! :)) segan pulak nak bagitau.. hem.hem. paham paham je lah ekk..

 Saya ????
UiTM campus mana UiTM Segamat, Johor.
     Kos apa Diploma in Banking
    Part berapa Part5
♥♥♥ SIAPA RASA DIA SAYANGKAN UITM ??? JOM JOIN SEGMEN NIE.♥♥♥
.

14 comments:

Cik Tetra said...

x salah pon join..:D sb kite student uitm.. :D

hahaha..sme la ngn kite..first time buat medical check up..time nak masuk u la..and citer psl medical check up..sb tu la kite kenal ngn aqimie ceplos..hahahaa...

Noor Adibah Binti A.Latif said...

hahahah.. ye ke Cik Waeda???

kenal ngan AQIM aka ABAH ibah tu ade kena mengena ngan medical checkup??? macam mana tuh?? ce citer2??

Cik Tetra said...

haha..a ah la..
nak tau citer..?? bace kat entry aqim ni..

http://theceplos.blogspot.com/2011/02/personals-story-entry-buat-cikwaeda.html

sumpah kelakar.. :D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

hahaha.. dah dah baca. hiihikhik.. kelako.. boleh pulak satu klinik ehh korang buat medical checkup?

Cik Tetra said...

hahaha..tau xpe.. lawak gile bile ingat2 balik.. :D

cx's said...

hey there. thanks sudi join. but not "aliajustea" la syg. :) just call me cx :) silap tu. maybe boleh dibetulkan. nty org lain keliru :)cube tgk balik rules cx dkt segmen cx's :geng UiTM by campus tq :)

AwieKashi said...

HUHU....
dgr tu cik ibah...

cx's said...

nty awk ltk link entry ni dkt komen box entry segment cx ye :) sbb cx nk list out :) means, link lame cx tk accept :) tq syg. sorry menyusahkan. btw, duedate 20hb August la syg :) comel la die ni suke buat rules sndri.. kih3. kidding my dear :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@awie : amboi2.. diam bleh tak.. huhu

Noor Adibah Binti A.Latif said...

cx : alamak.. sory sangat2.. asek silap je... first silap nama cx.. pastu nak ngada2 tulis due date yg salah.. cx,ibah minta maaf banyak2 tau! huhu... adui.. ibah ni mmg gini. sengal sedikit.. huhu...

cx's said...

aish. tkde la :) its oke la dear. comel la cik panda ni. kih3.

Noor Adibah Binti A.Latif said...

ehehe... sory ehh.. len kali ibah x buat lagi.. ngeee ^^,

dah dapat tak link cik panda tu cik CX??

Queen F said...

singgah melawat geng uitm.. :) selamat berpuasa, selamat hari raya! :) uitm dihatiku! ♥

Geng uitm by campus :)

"Aku"....Nurul Azren said...

cik reen singgah sinie jugak..

Cik Reen melawat dari segmen yg sama...
http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/07/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

jom sertai contest cik reen nie => http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/first-ga-cr-perlukan-rakan-alam-maya.html