Followers

Thursday, 21 July 2011

Anugerah terindah adalah kawan kawan ^^,

Assalamualaikum... Hai kawan 2.. Bloggiee <3

Cik panda harap sume nye sihat2 k! al maklumlah... cuti midsem kita dah nak sampai penghujung nyee!! huhu.. Rindu uitm Segamat tak kawan2?? heee. saya rindu .. rindu nak naik tangga yang hujung dunia tuh! huhu.. terbaik!

8 hb Julai 2011 >>> Sory laaa.. ibah baru nak update cerita pasal besday.. besday yang ke-20 tahun kan?? huhu.. malu nak tulis.. dah ade 2 pulak kat depan tu hah... tu arr, padan muka. cakap lagi orang lain dah tua.. kan dah kena batang hidung sendiri.. hehe.. ^^,  

Besday?? Celebrate?? aish.. ibah mmg x sangka lah diorang sempat je nak buat plan sambut besday ibah .. huhuhu.. serius ! pelik2  je diorang hari tu.. mmg GERAM ! nak aje cubit2 diorang.. NAKAL kan.. kena kan ibah.. hahaha!! Plan siapa yang buat sume nie!!  

NINA terima kaseh, masa tu malam tu, nina demam kan?? ish2.. sanggup menipu dan sanggup berpura2 depan ibah an?? ish.. tu arr.. buat lagi dosa! kan dah demam. hikhik... BTW, maceh banyak2 sebab PLAN nak sambut besday ibah ni berjaya dengan bangga nya! hikhik.. HANIS, ha'ah.. kau pun same! ngade2 ! kau jahat ! huhu. suke buat ibah camtu.. buat buat tak tahu kan. mase ibah dapat SMS free dari DIA! grrr... kau tau tak perasaan aku dapat mesej tuh?? macam nak gugur jantung aku tau tau tak?? hehehe.. x pe lah.. dah lepas. ape ape pun terima kaseh sebab buat aku tak tentu hala... Risau memanjang.. 

AFIFUDIN hehe.. mesej yang ibah dapat tengahari tu.. mmg pelik.. bila Afif tulis, " Abeslar ibah.. " jap3.. ibah pun tanye.. ape yaang abes nie?? grrr. pelik2 lah korang! cer bagitau ... HAL ibah mula2 mmg nak majuk dengan hal. sebab hal tak wish pun besday ibah! sedih gilee kot.. huhu.. tapi upenyer.. Hal ade time nak sambut besday ibah kan?? Siap ade Gitar laaah!! <3 Terharu sangat. serius..  ARIF, KATOK n ARIF KECIK. terima kaseh ehh. korang pun ade time tu.. sama 2.. celebrate.. 

Terima kaseh jugak kat AMRI aka AWIE sebab ade.. uhuhuhu! ye la abang MPP. kan? bukan senang nak lepak2 ngan kiteorang nie.. selalu BUSY ajeee.. Tapi rasaa x lengkap lagi kumpulan kami.. kan?? sebab ade yang x muncul2.. x pe la. maybe diorang bz..  sedih mmg sedih lah sebab diorang x pat join.. herm.. x pe la.. ibah x kesah.. hihhihi ^^, 

Kepada Muhd Solahudin, huhu.. SMS tu terbaik kan?? kena kan ibah?? maceh yee awak.. lain kali buat lah lagi.. buat laa.. xpe2.. ade hari nanti orang balas... ape ape pun kan.. terima kaseh sangat2 untuk awak. sebab sambut besday kita yang ke-20 nie hah.. Panda, Kek, dan surat tu kita jaga lek lok ehh.. ;) Kita mmg ingat sampai bila bila.. <3

21 hb Julai 2011 >>> Ya Allah. untung nye Noor Adibah ni kan?? terima kaseh buat kawan2 ibah yang lama. hikhik.. lama eh?? alololo ^^, sedih nye dengar.. xde lah! x lama pon kan?? tetap baru kat HATI ibah nie.. Amira dan Hanisah .. terima kasih yekk.. Mira, pandai kan?? haha.. penat ibah tanye ngan kak pah, kenapa mira beli kek tu?? untuk siapa?? Mira jawab, mira saje je beli.. nak buat makan makan kat umah nanti.. HAHAHAHA! ( SENGAL TAU ! ) rupa nya KEK tu buat saya ! hehe.. CANTIK kek tu kan?? ade tulis PANDA besar pulak tu..
 Kak pah. tq ;) 

Mira :) maceh yek awak.. 

Kan saya dah kata.. kawan kawan mmg terbaik kan? awak awak yang kat luar sana mesti ade kan kawan kawan yang terbaik?? jadi .. ingat lah.. kawan tu ada dengan kita.. tak semestinya kita jauh.. kita tak ingat kan dia.. PROMISE ! walau jauh mana kita. diorang tetap kat HATI <3 SAYA SEMAKIN SAYANG KAWAN KAWAN SAYE.. AWAK?? tanye lah HATI yeee <3

Ya Allah sebelum terlupa ! terima kaseh kat rumate saya.. BIBAH, DILA. n EPAH n Cik FATIMAH GELAK GIRANG..  huhu.. tq ehh. sebab malam 5 JULAI tu akak dapat free KISS! muahahah! suka lah. buat lah lagi.. COKLAT N BISKUT KOALA tu.. akak puas makan.. ;) maceh ye adik2.. sayang lebih nie! MUAH3 !!


4 comments:

cx's said...

student UiTM? jom join my segmen for UiTM's student here.
segmen cx's :geng UiTM by campus

Cik Tetra said...

wah seronoknya besday ibah!!! :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Cik Alia : saya dah join! heee

Cik waeda: huhuhu.. seronok.. 2 kali sambut.. hehehhee

Cik Tetra said...

heeeee...untunglah... :D