Followers

Thursday, 2 June 2011

Day TwO : Things that I love .

Assalamualaikum ! haaii.. bloggie ^^,

DAY TWO : 10 THINGS THAT I LOVE

Hari nie. dah hari KEDUA ibah update post pasal THINGS THAT I LOVE ... waaahhhh.. u guesss !! teka lah! ape die ?? herm. okay. kita mula kan yerk.. 

1st : I lOve my PARENTS. of course :) there is one thing i can do love them back ! yes ! i really love my parents ! 
2nd : I lOve who LOVES me :) waaahh.. i just say. i Love u tooo.... TQ.  ( kalau orang x sayang kita pun xpe.. ) huhu.. cian... 

3rd : I lOve KIDS ! for me they are cute ! alololo ^^, comey nye die... tapi. satu kelemahan kita, bila budak kecik tu menangis.. kita tak pandai nak pujuk !

4th : i lOve my BEDROOM ! yesh ! kita mmg suke dok memerap dalam bilik.lgi lagi bila cuti sem kan?? peh.. seronok. tdo dalam bilik.. hehe!  sampai mama panggil " IBAH! trun .. bagi anak anak ibah makan nie... ( anak anak kucing aku laa tu ) hehehe..

5th : i lOve BERANGAN.. ushh.. cite pasal angan2.. jangan cite ngan IBAH ! hehe.. mmg penoh laaa.. angan angan dalam KAMUS hidup ibah.. hehe.. ^^, 

6th : i lOve COFEE.. yesh.. my life is not complete dengan KOPI.. huhu.. sukee sangat.. pagi minum kopi, malam minum kopi. petang pon minum kopi. HEHEH!! herm.. tapi ade keburukan minum KOPI nie.. bila kita terminum ! banyak kopi. kita mula lah pening2 kepala.. pastu ngadu kat orang tu.. kita pening ! hehe. ;) 

7th : i lOve TEDDY BEAR ! but.. kita nak PANDA.. tapi x de orang nak bagi.. herm, Mama kate.. mama nak belikan untuk Ibah .. hehe. ibah tggu yek..ibah nak REAL panda! ade berani ta? haha ( herm, aku nie macam bebudak ekk?? suke ati ibah laa.. ) haha.

8th : i lOve CAT . ape ape kucing laa.. asal kita jumpe kucing. kita mesti pegang die. x pegang x sah.biar lah die berkurap sekali pon. kita still pegang dia.. huhu! (pengotor kan kite ? ehh. suka ati kita lah. ) 

9th : ade satu secret ! saya simpan lagi BANTAL yang MAMA buat untuk kita kecik2 dulu sampai la nie ! heee.. tpi tu bukan bantal busuk yek.. bantal tu wangi jee tau.. ( wangi.. macam softlan tau.. hahaha..)

10th : finally. i LOVE all about SECRET. neomu neomu johahae.

5 comments:

Cik Tetra said...

same la ngn kite,,x kisah kucing cantik ke kurap ke..kita mesti nak pegang!!! kalau suke kucing yg cntik je..mknenya bukan pencinta haiwan yg sebenar!!CEh ayat kite,,hehehe..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@cik waeda
hehe.. waeda pon same.. ibah tau. waeda awak pon ade kucing kan?? macam ibah.. heee.. kalo haiwan ni xde kat umah .. pasti tak lengkap.

rasenye.. kalau ibah ade umah sendiri. ibah kena ade kucing jugak laaa... teman ibah..

Cik Tetra said...

a ah..kt umah kite byk kucing jgk!!! kalau xde ucing x ley hidup la,,kucing ni pelengkap hidup family kite!! kalau kite da ade umah sendiri pon kite nak bela kucing and wt tempat khas utk diorang!! :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

hehehe..
;) bela kucing mmg senang. tapi.. kalau die berak sepah2.. pehh.. itu yg x tahan.. hahaha.. sabo je lar..
dah sayang kan?? nak wat camne..

Cik Tetra said...

hehehe..betul2... :) tp demi kucing..ape pon kite sanggup buat!! :)