Followers

Friday, 17 June 2011

Day Five : 1o Wishes !

Assalamualaikum. :) 


ish2.. baru hari ni sambung day five! huh! ;) okey. kita teruskan eh. next2.. ape wishes yang ibah buat ekk??? rasa2 korang?? ape yang ibah nak sangat ...herm.. x banyak pon simple je. just a WORD

1#  I

2#  WANT

3A

4#   HAPPY

5LIFE

6#  AND

7THE

8BEST

9MOMENT

10IN MY LIFE <3 <3 

~ hahaha! sebenarnye. kita tak tahu nak tulis ape... main pakai tulis. bosan tak tau nak cakap pe dah.  maybe terlalu banyak sangat permintaan. tu yang terus jadi WORD je wish kita tuh..


5 comments:

aQimie Ceplos said...

alalaaaaa.... smoge bahagia ibah <3 <3 :D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

aqim : hehe. maceh :)

aQimie Ceplos said...

sama2 ibah :D
dont poget to jemput me k ;D ahahah!

Noor Adibah Binti A.Latif said...

haha. aqim. jempot aqim ke mana???

aboyandnick said...

Semalam kita dah tengok entry pasal " battle of the chefs, Penang 2011" tapi tu baru bahagian 1... nak tengok bahagian yang ke-2 ???
just klik here!!!
http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/2011/06/13th-battle-of-chefs-penang-2011_19.html
jangan lupa follow our blog...
nanti kita boleh kongsi lebih banyak lagi...
slamat menjamu mata anda...