Followers

Monday, 2 May 2011

"SAGMEN >> IISSHHHKKK..!! AKU NAK HEADER BARU"

Anda rase nak join ?? meh meh sini klik sini...

Assalamualaikum... hai bloggiee... Cik Panda Join Sagmen ! Sagmen ape?? Sagmen aku nak Header BaRu..heeee... niceee... ^^, 

TQ untuk Amri a.k.a AwieKashi, yang tag kan Cik Panda ;) 
maceh awie.. banyak dah awie tag ibah dalam Blog AwieKashi Studio's tu kan?? skang nie mase terluang dapat lah JOIN.. hehehe!

Waaahhh, Cik Panda dah pon Follow CIKGU, TQ sebab CIKGU ade buat contest macam nie. x sangka pulak Cik Panda. ade blogger yang buatkan Header untuk blogger lain.. tapi, cik panda cuba cuba je nie.. hee;) mana lah tau, Cik Panda berpeluang dapat HEADER BARU kan?? 

Kenapa Cik Panda nak HEADER BARU?? hee.. cuba bayangkan Header Cik Panda ade gambar PANDA yang comey2??? mesti comey kan BLOG Cik Panda nie??? hehehe!! kalau CIKGU nengok, Cik panda dah x ade HEADER skang nie.. just ade tulis MY DIARIES PANDA je kan?? hahaha. sebab dah x de idea nak letak HEADER ape dah... Harap CIKGU dapat tolong CIK PANDA.. ^^, 

CIK PANDA nak TAG :

Cik Panda JOIN contest nie <3 !! heeee...

18 comments:

Shamsuddin Amin said...

semoga dpt header yg baru dan malatop...^^

NOOR FATIN said...

hehehe bestnya dia!! gudluck ye awak. :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@Dean
heee;)) doakan kita dapat header menarik! macam Tuan punye belog Santan Berlada tu..

@Noor Fatin
hehe.. TQ.. ;) fatin..

Zuraidah said...

Keh keh keh.

Kena pergi China dulu ni. Nak seludup Panda. Semata2 untuk header baru Ibah. Ehe. ^^,

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@Yai
Agagagaaga!!

yai buat cite kelakar kan.. ape daaa... tapi kan.. betui gak ekk.. kena seludup panda dulu kalo nak buat header ibah.. Yai ade bran tak nak buat kan header Cik Panda.. ??

Zuraidah said...

Erk. Ibah, Ibah. Kita belum ada bran sendiri. Nanti kita buat brand buatan malaysia punya. *apalah yang mengarut ni.


Kita punya main edit je. Asal boleh. Teringin gak nak buat header2 yang lawa macam blog2 orang lain ni. Ngeee! ^^,

kuah kacang said...

eh..awk..awk.. thanx follow.. sy follow awk jugak.. hee :D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@Yai
ehehe... buat lah brand sendiri. ibah tgu nie.. kalau ade, ibah jadi customer yang terawal k?? ;)

Hehehe.. betul.. ibah ikhlas puji nie yai.. yai punye header cute. ye lah. orang nye pun cute kan>>> ^^,

@kuah kacang
ehehehe! eh. kuah kacang. maceh.. sebab follow kita balik...

wan_cikgumuzik said...

terima kasih kerana menyertai sagmen yang cikgu anjurkan.. penghakiman akan dibuat seadilnya dan sewajarnya.. insyaallah.. kita tggu jer keputusannya nanti..

THANKS SUPPORT CIKGU

..

AwieKashi said...

wa,,bagus2~

Shamsuddin Amin said...

ni respon dari komen Ibah;

* x terlambat pon...
thanks a lot...^^
trus hilang ngantuk tu tgok pompuan kat blakang...
klakar la asyik nguap je...^^

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@CIKGU
sameee... ;)

@AWIE
heeee^^,

@DEAN
ibah reply kat blog SANTAN BERLADA yek. hehe

Shamsuddin Amin said...

* x tau lagi bile dpt result...
member kata mmg lame nk tuggu...
hti tu pegi sorg je...
member2 semua tgh keje... T_T

Shamsuddin Amin said...

*thanks Ibah...
btul tu
mane2 pon same... ^^

dean mintak keje dalam kitchen
sesuai ngan kos dean... hehe

Shamsuddin Amin said...

*yup, dean amik masak2...
suke masak2... haha

insyaAllah ibah...
tapi nak klhkan chef wan tu payah...
dh dato tu... hahaha

Shamsuddin Amin said...

*ok latu....
semua pun same je...
yg penting semangat n usaha kite...^^

klakar la chef two... haha
insyaAllah... amin...^^

Fatin Baharum said...

nak header free jugak, tapi xnk join contest, camno tu ? hehe

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@Fatin Baharum
hehe.. sape tu yg nak header free? tp xmo join contest??

meh lah join je.. ^^, x kena bayar pon join contest nie.. free.. hehehe