Followers

Tuesday, 3 May 2011

Kau Anugerah Terindahku ...

Assalamualaikum.. Cik Panda datang lagi ! ;) 
Buat sahabatku.. ini untukmu..

Ya Allah, jagalah sahabat sahabat ku.. 
Sahabatku.. aku rindu akan kau.. rindu kau memberi aku nasihat.. tak kira masa.. 
kau  yang senantiasa memberi semangat kepada ku..
aku tak kan lupa, masa masa kita bersama.. 
kau yang tidak pernah penat mendengar keluh kesah ku.. 
terima kasih wahai sahabatku.. 

Percayalah... Dihati ni.. Hanya kau..
tergores nama indahmu sebagai sahabat baikku..
yang pernah mengisi sejarah dalam perjalanan waktuku..
Doaku untukmu.. Tumbuh dan berkembang seiring mekarnya di hatiku..
Tersenyumlah..Bergembiralah.. Aku sangat bahagia diberi kesempatan untuk mengenalmu..
Inilah ANUGERAH TERINDAH yang diberikan oleh Allah Yang Maha Indah pada hamba-Nya ^^,

Ikhlas dari Sahabatmu Noor Adibah ;))

P/s: kita nak awak kuat.. x kira awak berada.. kita nak awak ingat.kita ingat awak walaupun kita jauh dengan awak.. kita nak awak sihat seperti dulu.. kita sayang awak..

11 comments:

cik riffa :) said...

sahabat di kala susah memang sukar nak ditemui..
pcayalah..
bila dah jumpa mmg sukar dicari ganti.
untungnyaa shbt kak ibah tu ada kawan mcm kak ibah..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@ Riffa
Mmg betul tu.. sahabat dikala susah mmg sukar dicari.. tapi sekali Allah dah beri kita seseorang bernama SAHABAT kita mesti hargai die..

akak harap. cik riffa pun akan jumpe sahabat baik .. harap2 die x penah penat dengar cerita dari riffa.. kongsi cerita suka dan duka sama2..
^^,

~cik una~ said...

hehe... i like.. ^^
love you ibah.. ^^

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@ Cik Una
love u too ;)) heeee...

NOOR FATIN said...

hehe best!! hargailah sahabat anda :)

Shamsuddin Amin said...

sewitnye....
semoga sahabat tu cepat sembuh...^^

*dulu dean study kat Taylor's College je... huhu

Shamsuddin Amin said...

*insyaAllah dean akan doakan...

taylors college tu mcm kolej biase je.. kat subang...
try tgok ni http://www.taylors.edu.my
hehehe...^^

Shamsuddin Amin said...

siggah reply komen;

*ni mmg cite betul la Ibah...T_T
bbtul ke dia syg...? i hope so...
insyaAllah ibah... thanks...^^

Shamsuddin Amin said...

*Thanks Ibah...
akan sentiasa mendoakan Ibah juga...^^

cekodok jagung said...

semoga ibah n "sahabat" baik2 sayang...

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@Dean
Tima kasih..;))

@akak Sam..
akak.. terima kasih.. sebab pernah datang dalam idup ibah..<3 miss u..