Followers

Tuesday, 17 May 2011

Di rumah Che Zainab. Nendaku.


Assalamualaikum.. ;) bloggie! 

( Versi Cik Panda bercuti di rumah Nenek. Pekan Nanas, Johor ) 
Waaahhh.. dah bape ari tak update blog nie.. bersawang dah kot! hehe.. 
sory lah yek. cik panda bz.. bz melayan AdEK-aDek sedara.. biasalah. time cuti macam nie. kita mesti luangkan masa dengan sedara mara.. herm..naseb baik sedara mara dekat je.. ade yang dok JB. ade yang dok KL. adek sedara yang kat KL tu. dok tacing ngan akak sedara die nie.. haha.. SABO je lah. 

Video yang kat bawah nie, video yang dirakam oleh Nabihah Lokman (Angah) .. die pon adek sedara Cik Panda. hehe.. tengoklah. tu kucing yang dia bela. tapi yang bagi makan sume. NENEK kita orang "TANGGUNG" haha.. sampai Nenek Zainab KAMI cakap camnie
 " UMAH NENEK NIE. DAH MACAM TEMPAT KEBAJIKAN UNTUK KUCNG-KUCING" pulok dah... ^^, hehe. Cucu Cucu nenek mmg SAYANG kan KUCING... 
Senang citer. Hidup kiteorang x lengkap TANPA KUCING.. (haiwan kesayangan Rasulullah S.A.W)


video

Haa.. kelakar sangat tengok video nie.. Nama kucing nie, Mauu.... HAHA. tu nama SHORT dia. nama LONG die.. MauuChan... 



Cerita Cik Panda akan bersambung.. Versi KEDUA..
 ~ tunggu tau.. hehe

2 comments:

Salmiza S. said...

sunah nabi tue... =)

Shamsuddin Amin said...

comel kucing tu...
n panda tu juga...
n tuan blog juga... ^^