Followers

Thursday, 28 April 2011

kita na ice cream boleh ke??

Assalamualaikum! heee..pANDA datang lagi! 

dah abes peksa nie rase lega SANGAT! waaarghhhh..Balik dari amek paper BICOM, terasa nak makan ice cream lak!! huuuu, Saya nak Jerit! Saya nak makan Ice Cream! 
Sape leh banje?? huhu.. 

cube kira . ade bape ice cream kat situ.. 
1,2,3,4,5,6... tu sume kita punya! hehehe..
blogie3.. boleh tumpang nengok je yek.. x boleh nak mintak kite.. haha..  
nak.. kena bayar arr.. 20 sen.. hehe


Mood arinie:  Balik2 dari amek paper BICOM kena  kemas bilik 002B. buat clearance.. sedih nak tinggalkan kan akak sam ;(  

10 comments:

Aini Amanina said...

Untunglah ibah dapat makan aiskrim lagi. Ibah kuar tak malam nie ?

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@Aini amanina
AHAHAHA! ape? orang baru je berangan nak makan. belom makan lgi. ingat nak soh orang banje.. hikhik.,.,.

Kalo tak kuar bole ke??hehehe

Aini Amanina said...

Dayah nak makan jugak. Nina tak nak makan. Takde selera. Nina nak jumpa korang before nina balik. Sebab nina takut lepas nie nina tak kan dapat jumpe korang dah. Tapi kalau korang tak nak jumpe nina, takpe.. nina tak nak pakse sape-sape.

AwieKashi said...

ibah belanje satu!!

Shamsuddin Amin said...

nak juga es krim...^^

selamat bercuti...

cik riffa :) said...

nak satu ;D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@Nina
alololo..;) ibah pegi jumpe jugak nina kan.. siap banje mam roti impit kesukaan nina lagi kan?? suka tak? heee... Dah lah balik x sempat nak peluk cium ibah kan... kecik ati tau.. haha..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@Awie
selagi awie tak ajak ibah jenjalan ke Langkawi. ibah xmo banje eskrim!

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@Shamsuddin Amin
hahaha. nak ke?? haha beli sendiri lah. ngeee~

ea.. mane tau kita nak bercuti?! hee.. maceh.. nie nak bercuti lah nie.. besss nyerrrr..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@Adik riffa
hee.. nak ye?? meh datang batu pahat. akak ibah banje riffa k?