Followers

Monday, 11 April 2011

Dia semangat kita...

Assalamualaikum.. 

   Bloggie.. kalau korang nak tau hari nie. Post terakhir untuk Blog IbahPanda. Sebab ape? Sebab Ibah nye Final exam pon “just around the corner “ hehe.. sebab tu lah. Kita x dapat nak update blog lagi. . Kita da janji pada diri kita. Kita nak tutup account FB kejap..First Time kita nak DEACTIVE ACCOUNT FB .. huhu. x pernah buat. tapi. buat KALI PERTAMA. noor adibah akan BUAT! percaya tak?! okay. see! Ibah dah tutup dah pun..ce cek. ce cek.. ade tak account NOOR ADIBAH? dekat FB? hehe..
  
Lepas tu kita nak “STUDY WEEK” dekat umah elok elok. . nak FOCUS. Kita harap, Allah permudahkan urusan kita.. InsyaAllah. 

   Blog ibahPanda nie akan dibuka semula, dan mungkin di UPDATE selepas Ibah habes FINAL EXAM… ;)) heeee… Ape ape pon, kawan2 Cuma boleh contact kita pakai enpon je yek!  Kita tak bukak dah FB dan Blog nie.. Jangan rindu kita pulak eh.. hehe.;) chewah! Ade plak “ORANG” rindu ko ibah?? Macam  x dek jek! Jangan pasan lebih eh! Sekeh nak? ^^,


Dan… yang paling penting, Allahyarrhamah kakak ibah, Noor Aisyah Binti A.Latif.selalu ade dengan ibah. .Akak, tahu tak? .. akak adelah  semangat ibah sekarang nie. . Ibah tahu akak ade.. ada untuk ibah teruskan “perjuangan” ibah di sini..

“adik akak da besar rupanya?? ;) ”.. tu lah ayat yang terakhir akak cakap dekat ibah kan kak?
 selalu ibah ingat, kata kata akak di telinga ibah nie.. Ya Allah kuat kan lah kita! 
Ibah ko kuat! semngat! chaiyok!


  P/s: utk Akak sam, ibah sayang akak jugak;) nak tahu tak? Akak ..dah macam akak ibah dah. Dan ibah dah anggap akak salah seorang dari family ibah dah ;)  kirim salam kat mak dan ayah yek.. semua lah.. keluarga akak. InsyaAllah. Ibah datang ke Jerantut nanti. Pastikan BUDU ade k?? hehe.. x de lah. Ibah main2 aje…



LAST WORD.. FROM IBAH PANDA. BLOGSPOT.COM.

GUDLUCK DEAR FRIENDS.. FOR UR FINAL EXAM;)

(p/s: buat sahabat ibah ! korang.. gudluck yek. . ;) sayang korang ! )

Kita jumpe lagi next sem.. ibah nak study dekat umah! Sape nak join?? Haha;) 


Daaaa... korang..
kita akan rindu blog kesayangan kita nie<3 




7 comments:

Anonymous said...

Ibah bykkn la bacaan ayat2 kursi tuk arwah akak k???Ibah redha kn dgn pemergian akak????so jgn la mudah nagis ye???Chayok2

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Anonymous : Maceh yerr.. ;)
yep. ibah kuat.insyaAllah.
btw, terima kaseh banyak2.. doakan utk arwah kakak di sana jugak ye, anonymous..
P/s: kita ucapkan gudluck utk ANONYMOUS jugak yek.. hehe..

Zuraidah said...

Olo. Cepat2 lah abis exam. =.=

All the best, ibah. Ibah boleh punya! Yeah.


*bestnya ada subjek eko.

cekodok jagung said...

terima kasih ibah...akak pon anggap ibah macam adik akak sendiri...
maaf kalau ade terkasar ngn ibah..
akak marah tanda sayang tapi kalau terlebih tu maaf sgt2..halalkan makan minum akak ye..kalau ade terambil ape2 remind me ok..tak lama agi akak dh takde dekat ngn ibah tapi tak bermakna akak tinggalkan ibah buat selamanya...ibah tetap adik akak..kita still leh jumpe n cite2..tapi dalam phone je la ye...
harap ibah tak delete no ni 0179107253 dari contact ibah...no ni available utk ibah 24 hours...
my dear sister i love you so much....

AwieKashi said...

gudluck!!!
final je...chill lah!!
hehe...
jangan lupa janji kita...
mst tuntut punya!

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Zu : x yah tgu ibah abe exam.. ibah bals eh.. mesej zu tu yang da lame tak berbalas.. hehe..
Btw, zu... maceh... doakan ibah tau! Paper ibah ahad ni!! ;))

Akak sam: akak... x pe.. ibah tahu.. akak macam mana.. akak adalah akak kan?? tu yang ibah sayang kan akak! akak lain dari yang lain.. ;)) ibah x kan buang nombor tu.. caye lah.. love u sis...

AWIE: hehe..final aje... bunyik nye macam cekodok goreng kan??
Yerk! ibah nak tuntut dari awie.. tapi tunggu awie abes ke empat2 paper lah!

AwieKashi said...

HAHAHAHA!

okkkk....

no hal lah...