Followers

Thursday, 21 April 2011

Pejam Pelik! Pejam Pelik ! huhu.. Celik lah ibah oii !! salah tu..

Bismillahhirramanirrahim.. 

Ya Allah.. semakin lama.. semakin dekat paper LAW 251 kita! Nengok tu! DEWAN PEPERIKSAAN!  eeee, kenape kita tetibe rase takot yek?? nak tengoK dewan tu??? huhu.. Semakin lama. Semakin berdebar debar je jantung nie.. tak tau lar kenape.. tetibe jek. Rase takot. Rase cuak. Rase nak DEMAM. Rase nak MUNTAH pun ade.. huhu.. Macam macam rase lah ade dalam hati kita nie ! waaahhh.. Dasyat ! kan.. iibah.. ibah... cer.. rilek.. tarik nafas.. panjang2...pastu,  fuuuuuuhhhhh! lepas kan... heee!

kita.. rasa...kita...dah bukak page yang same aje dari hari tu.. *_*
Ya allah.. permudahkan lah kita.. kita mohon ya allah.. serius. Kali nie kita tak tahu laa, kita buat je.. ape yang kita ingat nanti.. buat kertas LAW, kita tak beri harapan yang tinggi pada dia.. sebab die ade 400 markah kot! X pe lah. Ape ape pon, hati kita dah tenang.. sebab kita tahu, Mama dan abah ade beri semangat kat kita! yang penting Orang yang kita sayang pun ade bagi semangat pada kita.. heee! maceh...;)) 

tadi.. Kita pegi search Google Image. : kita jumpe doa doa nie.. ;) dapat lah kita kongsi dengan kawan2 kan?? 

BOLEH ZOOM.. KALAU TAK CUKUP BESAR.. ^^, 
terima kaseh..
Doa sebelum kita masuk ke dalam dewan peperiksaan
Doa sekiranya kita terlupa semasa menjawab soalan
Doa memohon Kejayaan yang Cemerlang

Berbekalkan doa dan air zam zam yang Abah beri, moga moga adik tenang dekat dalam dewan peperiksaan.. ;)) Terima kasih.. ibah buat yang terbaik nieh! ! S.E.M.A.N.G.A.T !! 

P/S : GUDLUCK YEK KAWAN2.. ;)) INSYAALLAH KITA DAPAT BUAT YANG TERBAIK UNTUK SEM KALI NIE  ^^,

11 comments:

AwieKashi said...

HAHAHAHA!
exam,,,exam!!!!
janji..janji!!!!

Noor Adibah Binti A.Latif said...

hehe.. Awie.. amboi.. janji.. janji awie tu.. tunggu je lah.. ibah lom lepas LAW nie.. x leh2.. hehe.. lom abes pikir nie

Anonymous said...

kalaw smua dpt dekan sem ni...kite g happy2 kt lua nk???

Rein said...

ibah...gud luck.....semoga cuti ni kte jmpa.....ibh kne ajr uda cm ne nk ubh2 blog k?uda xpndai ag...doakn uda dpt jwb sem ni dgn cmrlng.

aQimie Ceplos said...

heheehee.. same la dgn kite ibah. paper kalkulus pg tu, ya allah. dup dap dup dap jantung.. hehehe..
tp. untunglah org tu dapat kata emgt dr DIA kan? hak3x

Zuraidah said...

All the best untuk paper LAW tu.

Kita tak dapat jawab paper la. HOHO. Nak jawab paper apa kan? Ngeh3. Duduk diam2 dulu.

Zuraidah said...

All the best untuk paper LAW tu.

Kita tak dapat jawab paper la. HOHO. Nak jawab paper apa kan? Ngeh3. Duduk diam2 dulu.

Noor Adibah Binti A.Latif said...

ARIL : wah2... sape yg dapat dekan tu.. kena banje kita! hehe.. jom kita jenjalan.,, buang segale tension.. heeee...

Noor Adibah Binti A.Latif said...

UDA: amin.... insyaAllah. cuti nanti kita jumpe k?? ibah sentiasa doa kan kawan2 ibah berjaya.. ;)) uda pun gud luck k? buat yg terbaik utk sem nie..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

AQIM: hehe.. dap dip dup yek?? klkulus eh??? haha.. buat yg terbaik tau aqim.. ape2 pun.. mulakan dengan bissmillahirrahmanirrahim,,, ;)) dah disudahi dengan alhamdulillah.. yek..

hehe.,.. kata kata semangat buat kita lagi semangat.. ^^,

Noor Adibah Binti A.Latif said...

YAi.. : hehe.. yai duk diam2 yek., doakan ibah tau.. esok pagi kul 9 ibah dah dalam dewan! nak berperang.. haha.,. ;))