Followers

Friday, 25 March 2011

" Lilin berbentuk Hati warna merah pekat ", Buatku...

Assalamualaikum..para pembace blog IbahPanda.. ;) 

Terima kaseh sebab datang jenguk2 panda kite nie yek… post kali nie sebenarnya istimewa sangat!! Buat awak! 
  AINI AMANINA.. awak sahabat ibah..<3 


   Hari nie, Hari Jumaat.. pukul 9 malam.. Tok.Tok.Tok.. Pintu bilik 002B diketuk… oleh CT HAWA JAMADI ( adek DIBANINA, merangkap sibling DIBANINA, ) 

Hawa: Kak ibah.. nie ade “ORANG” bagi kak ibah.. 
Ibah: ibah pon pusing kan badan mase nie, ibah ngah duduk dekat kerusi meja”study” , dan lihat Hawa memegang Lilin Berbentuk Hati !!
 
  Ya Allah!! Tu hadiah Nina beli dekat kedai “hadiah” depan MCD tadi..( dalam hati ibah, nie untuk ibah ke Nina?! )Ya Allah naaa.. ibah x sangka LILIN tu buat ibah…
serius ibah x sangka! LILIN tu Buat Noor Adibah ke!! Hawa terus bagi hadiah tu pada ibah.. siap ade SURAT kan Nina?? ;))


Nina nak tahu tak??   Ibah pegang hadiah ni… air mata ibah tetibe mengalir! Nina!! Awak buat ape nie dekat ibah! Terduduk ibah bile dapat hadiah tu… ibah terus pegi dekat Kak Sam.. akak!! Nina bagi ibah hadiah ;(( .. ibah menangis … mengalir air mata ibah. Naa!! Nina buat ibah nangis lagi.. tapi..kali nie, ibah menangis, BUKAN SEBAB sedih.. tapi,  gembira.. terharu naaa..;(( terima kaseh.. 

IBah dapat surat nina.. ibah dah bace dah naaa;((  terima kaseh..
Tadi, bile ibah tanye nina.. Nina nak buat ape dengan Hadiah tuh.. Nina cakap nina nak beli untuk Nina.. Ibah pelik.. sangat! Serius.. tapi ibah x cakap kat nina.. kelakar bila Nina cakap, Lilin tu.. Nina beli untuk dri Nina.. ;))  ibah pon diam kan je laa.. ibah ingat mmg betul laa. nina nak beli untuk nina.. ;)) hahaa!! sengal ko ibah! Nina nak bagi kat ko lah! sebenarnya!!!  

Sedih, ibah bace surat nina nie... 
Naa... iBah mintak maaf.. kalau tadi tengahari ibah marah2 nina.. ibah tension tadi.. sangat2.. betul... x dapat nak nafikan.. kadang2 ibah geram! ngan nina..;)) hehe.. jangan salah faham yea.. ibah marah, sebab sayang naaa :)) sebenarnye.. 
P/S: awak ! ibah mintak maaf... ;((sebab kite awak x dapat balik Kuantan.. sorry, ibah x jangka.. ingatkan arinie.. "Interview" tu...awak.. balik lah.esok... ibah x paksa awak ..



  

4 comments:

Aini Amanina said...

I Love You. Ibah.
"Genggam tanganku rasakan kekuatan. Peluk tubuhku rasakan ketenangan.Aku untukmu, Aku sahabatmu, setia di sisimu walau dalam ape jua keadaan."

Takpelah ibah. Nina malas nak balik. Lagipun Hawa ajak temankan die carikn hadiah utk birthdy bf die ptg nie pas zohor kt bndr segamat. ibah nak ikut ?

Zuraidah said...

Wah. Sangat terharu. :)

*semoga persahabatan ibah dengan Nina sampai bila2. Jangan emo2 :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Nina: ni x adil.. nina dah buat ibah tacing.. menangis sorang2.. huhu...
Naaa;)) ibah x penah dapat hadiah macam tuh... btw, terima kaseh.. dapat gak ibah rase macam mane
" orang tu rase dapat 'hadiah dari secret admirer' kan?? " hehe....

nak ikot... tapi... ibah xboleh laa naaa... xpe lah.. na pegi je la ngan hawa.. take care ^^,

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Zuraidah : heee;)) awak terharu?? kite double triple terharu... dengan ape yg dibuat oleh AINI AMANINA nie! sabo je tau.. hehe..;))
btw, terima kaseh... doakan kami bedua bersama2 dunie akhirat..
dan maceh jugak sebab selalu beri comment dekat blog ibah nie.. ^^,