Followers

Friday, 25 March 2011

Diriku yang lemah. tanpaMu..

Assalamualaikum…Bloggie ;)

  Tikk.tokk..tik..tokk… x sangka masa tu berlalu dengan cepat… tup.tup. kita x sedar yang masa kita dah tinggal sikit je.. kan?? Bagi Mahasiswa dan Mahasiswi Uitm Segamat, time2 macam gini lar.. masing2 sibuk.. dengan Test 2 yang dekat2.. masing2 berlumba2 menyiapkan ASSIGNMENT masing2.. Berlambak2!! Wohh  =_= , Serius kita cakap! ! banyak sangat!  MATA BOLEH JULING MELIHAT SUME TUH! 

Kalau lah kepala kite nie senang macam HARD DISK, bole COPY & PASTE jek.. pasti kite leh dapat STRAIGHT A’S!! huhu… Ya Allah, Ya Rabb… tolong lah hamba Mu ini.. tolong lah ibah… mudah kan lah jalan yg ibah lalui nie.. Sesungguhnya, ibah adelah hamba Mu yang kerdil Ya Allah… Lancar kan semua urusan ibah.. ibah mohon…Hari nie, bila ibah lihat dan mengira hari2 dalam kalender Diary ibah.. hari nie genap, 193 HARI.. arwah kakak telah pergi … al-fatihah buat akak.. x sangka kan sekejap je akak meninggalkan kami sekeluarga.. 200 Hari.. akak x ada.. 

Kalau dulu, mase semester 1, 2, 3.. akak ade mase ibah perlukan akak.... tapi kali nie, semester nie lain sangat… akak dah x ade.. x ade akak, nak call ibah.. yang sms ibah.. beri kata kata semangat pada ibah..Kalau dulu, akak selalu cakap.. akak nak tengok ibah study macam mana??Kan?? Akak cakap, best ke belajar dalam Universiti nie?? Ibah cakap, akak nak tau Macam mana belajar kat sini?? Meh la, kite belajar sama 2 dalam U nie. Akak jadi JUNIOR ibah ye,.. hehe;)) 

Sem 3 aritu, pertama dan akhir akak hantar ibah ke Uitm nie.. x penah akak ikot abah dan mama antar ibah balik U.. baru ibah tahu, rupenye akak tak sempat nak lihat ibah GRAD kan… x sempat ibah nak rase.. BUNGA hadiah dari NOOR AISYAH.. akak ibah yang seorang nie.. ;((

 P/s: Mama, abah, abang, kak nad, abang wan, zana, mak timah sekeluarga, ayahman sekeluarga, pak busu sekeluarga… kak yam.. nenek.. doakan ibah dekat sini..ibah dah nak final exam.. untuk Semester 4 ..;) ibah x sabar nak balik rumah nenek.. nak kumpul ramai2..







2 comments:

Zuraidah said...

Tak sangka awak UiTM segamat =.=

Noor Adibah Binti A.Latif said...

zuraidah: Mmg kite blaja dekat uitm segamat.. heee...
nape yek??