Followers

Tuesday, 1 February 2011

Stay ;)

Korang... semalam ibah happy sgt.. :) 
tq korang... sayang korang.. ibah harap kite still keep in touch.. xmo lupakan kenangan kita yg dulu tau..
nak tau tak sebab ape ibah hepi sgt?? huhu.. sebab "KITA" pegi reunion! kan.. huhu
walaupun tu Reunion di antara "KITA".. yang ade hanya Ibah, Miera dan Kak pah.. 
kawan2 kite yang lain Addrina( best fren ibah jugak) die x dapat sama2 join kite kan??
niena(addrina), niena jgn sedih2 tau.. ibah ingat niena. xmo risau k? nanti kalo awak dah balik cuti lama. 
kite boleh lah jumpe.. kite jumpe tau.. ^^, baru lah cukup forum kita.. 

Watak2 utama dalam cerita ibah kali ni adalah Sharifah Hanisah & Amirah Kamal
heee, :)) korang I LOVE YOU lah.. <3

First~ nak citer pasal Sharifah Hanisah yg aku kenal, nama timang timangan die Kak Pah., hehe.. 
mmg dah terbiasa dah panggil die kak pah.. Kak pah nie, ibah kenal dah lama.. dari darjah 3 lagi. sampai lah sekarang.. cuba korang kira dah bape tahun dah kami TOGETHER!! huhu.. dah dekat 11 tahun kan kak pah?? :)) tak sangka.. kita kawan sampai ke Menara Gading.. 
hehe.. Masuk Uitm Segamat sama2 .. tapi kita x selalu nak "Hang Out" sesama.. sebab awak amek coz DIA(dip. in Accountancy)..Ibah pulak amek DIB (dip. in Banking).. HAHA! memang masing2 buat hal masing2.. kan kak pah??  Kalo kite jumpe pon .. tu pun terserempak kat majlis Ilmu.. Dalam masjid As-Syakirin tu.. hehe.. lagipun awak kat Kolej Sektor B.. ibah Sektor C.. macam mana nak jumpe?? :( 
sedih kan.. Nama je Satu Uitm.. tapi 1 bulan kekadang 1 kali je jumpe.. itu pun Terserempak! ^^,
Xpe.. ibah x kesah.. ibah tau. kita Busy kan?? masing2 ade hidup masing 2 kat U .
Tapi, kak pah jangan kecik hati.. kalau ibah selalu ngan Bff ibah kat uitm tuh.. k?? 
bukan ibah x ingat kat awak langsung..ibah Ingat... x mungkin ibah lupa kat Darling ibah yg sorang nie<3 Remember that yea Darling.. 
wth Dear Sharifah Hanisah<3

Second ~ watak kedua dalam cerita ibah ni adalah Dia.<3 Amirah
Nama timang timangan die Mirae.. huhu.. tapi ibah panggil die Mira je.. Mira ngan ibah dah berkawan sejak Form 1.. sampai sekarang.. kami mula rapat masa form bape yea?? x ingat lah..HEHE..
tapi yg penting ibah dan mira. dah kenal hati budi masing2.. Chewah!! gagagaga!!! 
Dah dekat 8 Tahun kami TOGETHER ! Ibah n mira pon kawan sampai ke Menara Gading .. 
Harapan kita , Impian kita, Kenangan kita, cerita Dongeng kita yang kita angan2 dulu.. akhirnya, kita dapat jugak melanjutkan pelajaran di Universti kan?? 
Tapi, sayangnye.. Mira belajar kat Uitm Lendu,Melaka.. die amek coz  Diploma in Office Management and Technology.. Ahaha.. panjang kan?? ibah x tau nama singkat die.. MUAHAHA:))
memang x dapat jumpe selalu lah kan?? kalo dah sorang duk Segamat , sorang lagi kat Melaka.. 
tapi, jarak di antara kita x kan dapat pisahkan kasih sayang kita kan??? peh~ ayat Skema arr kan?? 
Hakhak.. ahh, biarlah.. memang betul kan Darling??
with dia pulak Amirah<3


P/S: korang, ape ape pun terjadi ngan persahabatan kita nie. korang ingat eh. korang tetap ngan ibah.. huhu
Biarlah orang x suka pun. yang penting kite happy.. ibah x nak pikir lagi ttg masa dulu. Yg penting sekarang, kita pandang ke depan tau!! x payah toleh ke belakang lagi yea..

29 comments:

Anonymous said...

honeysah: thanks u so much!~ <3 rse terharu sgt2 & i love diz song too!~ i love u so much!!~ muahx!! <3

Noor Adibah Binti A.Latif said...

kak pah: heee, sama sama.. almost welcome dear..
kalo macam tu bagi ibah kasih sayang lebih2 sikit auu:)) HAHA..

Anonymous said...

miera: thnks ibah.. ske sngt.. <3
love u so much ibah.. muahx3.. hehe.. =D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

miera: heeee... suka yer?? buatkan ibah cekodok pisang boleh tak?? ahaha. x pon ibah nak lempeng.. ngagaga:)) sedap makan petang2 nie.

Anonymous said...

hehe.. ofcz dear..
meh dtg umah kte wt kn.. pas2 bg komen skali..hehe.. confrm xoke punyer.. haha.. =D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

haha.. meh meh. kite merepek kat sini eh..
mira n kak pah lah x ade blog ! sape soh..
ibah ajak buat blog x mau..

miera amira said...

ahaha.. ape yg ak merepek ne????

honeysah said...

hahahaha... my fav lempenggg!!~ yummyyy!!...
uish..kite ni asyik pkir mkn jee.. dh pp tembam smcm jewww..ahhhh!~ ahahah

Noor Adibah Binti A.Latif said...

miera: merepek ape?? mana ade merepek.. kerepek je.. lAYAN JE LAH!!

kak pah: ahaha..tembam .. ala. comey pe.

miera amira said...

haha.. td tgk comment laen bunyi je aytnye kuar tp da oke da ne.. lawak la klo ibah dpt tgk..hahaha... =D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

haha.. mira, ntah2.. mata mira yg benngong nie..
ade ade je.. kan?? betul ke?? tadi komen die berbunyi macam mana?? ade x macam bunyi panda?? hikhik..

honeysah said...

ahahahah...comel la plakk huhh!

miera amira said...

hehe.. ade Pan.. pan.. pan... daaaa..... =D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

ahaha..
kak pah: comel lah.. comey.. cuba lah buat muka comel.
mira: AHAHA.. owh bunyi panda macam tu eh???

miera amira said...

ahahaha.. kte xtaw la nk wt cm ne bunyi panda.. =D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

ahaha. failed lah mira cmnie.. err..
mira x boleh geng ngan panda arr camnie.

miera amira said...

hmm.. ibah panda xnk kwn ngan kte ker???
sedeynyer =(

Noor Adibah Binti A.Latif said...

alolo.. majok yer mirae ibah nie.. haha.. pi ngadu kat kak pah sana.. ibah x mo kawan ngan mira.. hakhak..:))

miera amira said...

tol ne.. huk3..
cncl kuar esok.. =(

Noor Adibah Binti A.Latif said...

ala!! nape cancel pulak.. ala.. okay.okay.. ala. bucuk bucuk.. xmo la majok. meh panda pujuk meh..
HAHA.. nape?? serius ke nie cncel?

miera amira said...

hehe.. xde la.. cnfrm la jd.. =D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

haha.. sekeh nak ?? yeay.. nnti text ibah tau..
wah.. post ibah kali nie kat blog ibahpanda. banyak.. hehe.. paling HOT gitu. sebab mira n kak pah je yg comment.. haha.. suka nye!

miera amira said...

hehe.. oke Ratu Hot n Vogue t i text u oke.. =D
haha.. wah3.. ske ea die..

Siti Maisarah Zulhaimi said...

letak code gambar kat html/java script. linkkan gambar tu. resize ikut kesesuaian. :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

miera: alah! x jadi.. xnak kawan.. nak majok arr camnie:((

maisarah: tapi mana nak dapat link gambar tuh??

miera amira said...

alala.. jgn la mjok t cuti sem kte jpe k.. =)
hmm.. ari ne kte ajak.. ibah lek kg lak.. xde rezeki la..hehe..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

mira: ahaha..:) ye lah. mira ajak ibah nak balik kampung.. mmg x pat lah keluar kan.. haha.. sengal tak?

miera amira said...

hehe.. mmg sengal pun.. tp ibah rugi la.. klo xdpt jpe tett... hahaha.. =D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

mira jumpe sape?? nape lak ibah rugi??