Followers

Sunday, 20 February 2011

Sluppry !! The coolest Drink In The World!

Assalamualaikum.. Bloggie IbahPanda:)) 
Haii.. semua.. pengunjung2 dan pelawat2 yang setia membaca blog ibah.. 
Gambar ni Abah yang tolong SNAP kan.:)) TQ abah.. haha. terpaksa melayan kerenah anak die nie.

Post kali nie. Ibah nak cerita tentang Slurppy! ! Sebab ape?? sebab tadi tengah hari sebelom bertolak balik ke Universiti Teknologi Mara (UiTM, Segamat).. Pegi sekejap ke kedai Seven E blakang umah tu.. Alang alang, kedai Seven E blakang umah.. Ape lagi!! Jom kita pi beli SLURPPY !! yeay..:)) hehehe !!

HAHA! sebenarnya. Post ni IbahPanda nak tujukan pada seseorang 
yang suka sangat minum Air Slurrpy.. hehe. Saje nak buat die Jeles.. 
Rasa die tak jeles kot! HEHEHE! 
Dia, Hal aka Ayie, hal.. Ibah ade SLURPPY! hal x jeles?? hahaha..
Ngeee.. Ngeee... Die mmg suka buat Tagline.. Ngeee die tu.. HAHA.
ingat comey arr tu?? xde nye.. comey lagi panda ibah yg tengah joget2 kat tepi tu..haha.. :)) 

Hal! muka die macam Hal lah.. hehehe.. ibah gurau je laa.. xmo majok eh.. hehe... Kalo hal minom air slurppy bebanyak.Mungkin, hal kekenyangan mcam gaya Kucing nie kan.kan?? hahaa...
Die comel sangat! kan?kan?





Tengok tu!! Nengok Lidah kucing tu.. :)) Hehehe! macam RAINBOW dah kan?? di sebab kan die banyak minom Slurrpy kot! hehe.. Slurrppy mmg sedap.. sejok sgt! hehe.
kalau sesiapa yang batuk memang digalakkan minum.. hehe.

Hehe. korang jangan ikot lak cakap IbahPanda nie ye?? 
kite main main je.. sesiapa yang batuk jangan lah minum air Slurppy nie.. Melainkan die betul2 mengidam sangat nak minum air Slurppy. Itu di Maafkan.. hehe..Kecian lak kalau die kempunan nak minum air Slurppy kan?? X pe. bagi je die.. kalo nak sangat.. 
Mana tau. batuk tu boleh baik tetiba. dengan minum air ni.
THE COOLEST DRINK IN THE WORLD.. :))


bEST nyer.. Bila dapat minum air nie.. err, Korang nak tak??
boleh.. meh ler. pegi jer dekat kedai 7E yang berhampiran dengan tempat anda semua k?? 
takpun. kalau dah mengidam sangat nak tengok gambar air nie pon bole jugak. korang cuma tekan Slurppy ! untuk nengok air Slurrppy tu yer?? hehehe.. 

P/s: Azahari Yahya aka Hal, jom ibah banje air Slurrpy ! tapi kena pegi bandar Segamat lah ye?? kite outing.. hehe.. itu pun kalo hal nak? hal x nak. x per.. hehe..

12 comments:

aQimie Ceplos said...

HAHAHA !! lawak pic kucing yg ngeeee tuh ;) heeee

Noor Adibah Binti A.Latif said...

COMEY kan aqim! haha.. :))
pandai Ibah cari gambo kucing ngah kenyang! hehehe..

Mostafa said...

The drink is cool
The blog song is so cool too
Your blog is very awesome!!

Regards,,

Noor Adibah Binti A.Latif said...

mostafa: tq again.. for visting my blog once again.. tq so much.. you came from Egypt right??

kau kesah ke?? said...

amboi slurpee suke ni.

Noor Adibah Binti A.Latif said...

kau kesah ke: hehe.. mestilah sedap.. hehe.. kalo x. x jadi entry dalam post ibahpanda kali nie.. :)

kau kesah ke?? said...

singgah lagi ni. dah lama tak beli ni malam ni nak cari satu ler.

aQimie Ceplos said...

ibah : HAHAHA ! tapi lagi chomel kalau bubuh gambar HAL tgh hisap jari.. kah3x

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Kau kesah ke: ehehe! carik lah satu. belikan 1 lagi untuk iBah panda boleh tak>> hehe..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Aqim: eheh! jap gi bukan bubuh gambo hal hisap jari je. gambo aqim sekali ibah letak ye?? hahaha!!

HaLuNa ReTrO said...

uit uit uit..!!!ngee~
saje jerk ek..hal bru on blog..da brape ari ketiadaan ternet..ahaa
fuhh..ta jelez pown..tadi bru minum..=P
pi klw ibah na blanje best gak..!!!ahaaaa....ngeeeee~~~~~~~~~~~

Noor Adibah Binti A.Latif said...

hal : HAHA! hhuhu.. die da datang daa.. Patot la x nampak hal on9. upenyer tenet takde ea.. haha. padan muka .. x pat on9.
owh da minum eh.. peh. x ajak ibah pulak kan! mana aci camgini..
haaa.. bole ibah banje hal.. tapi bila ntah.. ade masa ke??