Followers

Saturday, 19 February 2011

Nuffnang Terima kasih ! !

Assalamualaikum.. Bloggie.. ;))
NUFFNANG ! APE KAH ITU NUFFNANG?? !
Kali nie post ibah tentang Nuffnang! Baru2 nie ibah Panda. ade lah daftar dekat Nuffnang.. ape tu naffnang ibah pon x bape tahu sangat.. just join je.. huhu.. kata orang dengan daftar di Nuffnang boleh dapat duit.. iye ke?? 
haha.. itu ibahPanda x kisah lah. yg penting Ibah dapat guna Blog yang ade nie sebaik mungkin kan?? bukan saje nak share citer dengan orang ramai.. tapi share kegembiraan dan kesedihan sama sama ibah.. ^^, terima kasih blogie2. sume.. 
Tadi ibahpanda bukak dan login ke dalam Web Nuffnang ! wahhh terkejut.. 
korang tengok ye. ape yang ibah nak tunjuk.. hah! nie die.. 
Jap.jap. korang tak bape jelas nak tengok kan?? kejap. ibah panda ZOOM.. 

Tu.. Korang see!! lihat! huhu. Blog Ibahpanda ..http:// ibahpanda.blogspot/ dah dibaca oleh penduduk di Malaysia, ..bukan saja di Malaysia.. 
tapi Egypt, Brunei  dan Morocco !!
hee.. Thank you all..:)) Ibah tak tahu sama ade diorang paham atau tak ape yang ibah tulis ni..
sebab ibah tulis suma ni dalam BM (Bahasa Melayu).. diorang dari negara lain.. hehe.. 
BTW.. TQ SGT DEKAT NUFFNANG.. dari nuffnang kita tahu. siapa yang dah pergi jenguk2 BLOG kita.. <3 walaupun blog ni baru active.. ibah akan cuba update setiap hari.. walaupun ibahpanda x ramai FOLLOWER.. tak macam blog blog yang dah ade skang nie.. 
Ramai orang dah berjaya dengan blog2 mereka.. cantik2 blog diorang. ibah panda suka tgk.. 
antaranya blog 2 kawan baik ibah panda sendiri.. ni list2 blog yg ibah suka sgt!
Aini Amanina aka Winnie Panda Amri Othman aka Awie, Shahril aka Ariel Pocong, Mustaqim aka Aqim The Ceplos, Solahudin aka Adik Panda, Afiffudin aka Afif, Azahari Yahya aka HalAyie, Arif aka spark, Khairah Husna aka Cik Una, Akak Norashikin aka Kak along. dan banyak lagi lah nak di list kan tak terkira! huhu.. sesiapa yg blog die x di nama kan.. xmo lah sedih.. sory. korang pon ibah hargai jugak :))
Tq korang.. jadi lah pembaca dan pengikut yang setia k?? 
Sayang korang! <3

p/s : Terima kasih jugak buat Aqim the superb!  hee..:)) sebab aqim, ajar ibah. . ibah dapat print screen benda alah nie..

4 comments:

aQimie Ceplos said...

wah ! nama gua di seru la seh.. HAHHA ! ibah lau da kaya dengan naffnang tu. jgn lupe kit ;D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

aqim: hee. kaya lah sgt kan?? huhu.. itu sudah pasti.. ibah banje aqim eh nnti. SLURPPY! huhu

Masrom said...

wah... blog ni ade potensi jadi blog yang popular... semoga berusaha dengan gigih... i dah follow u...

Noor Adibah Binti A.Latif said...

masrom: eeee.. huhu.. insyaAllah. kalau ramai follower. n masrom pon setia jadi follower blog nie. mgkin blog nie akan popular satu ari nanti. Btw. tq follow kita.