Followers

Friday, 28 January 2011

Movie Sepi VS Assignment Arab kami!!! wau!

Khamis 27/1/2010 ~ semua pelajar kelas arab untuk Ustaz Sazali, di arahkan supaya pergi ke Dewan Kuliah ( DK ). Sebab ape kami sume kena pegi situ??? ahaa.. korang nak tau?? 
rupe rupenyer..kami disuruh tgk cerita Sepi!!... 


huhu.. Masa mula2 ustaz suruh kami pegi nengok cite.. memang lah agak excited! tapi.. upenyer.. ustaz ade agenda lain.. haha.. nak tau ape agenda ustaz kami?? Laa.. die suh kami sume pelajar Arab.  Buat Movie Arab! jadi, kami sume kena berlakon!
memang macam2 lah ustaz soh kami buat utk Movie kami sume tu.. ye lah. harap2 kami dapat buat yg terbaik utk assignment kami tu.. huhu..

haa, nie lah muka2 yg akan jadi pelakon.. terkenal atau tidak?? kita akan nengok hasil nyer nanti.. huhuh... Nie kami dalam DK. dah macam dalam panggung wayang betul2. tgok lah sit die.. huhu cuma dalam DK nie. x ada sit untuk Couple! heeee~ 
kalo ade. dah lama ibah duduk.. HAHAHA..
Herm.. ustaz suruh kami buat kumpulan.. 1 kumpulan ade 6 orang.. dalam kumpulan tu kami mesti ade 2 orang pelajar lelaki. dan 4 orang perempuan.. nak tau ibah dapat kumpulan ape?? haa.. nama kumpulan belum tau... tapi nama ahli suma dah tau.. hehe

1.Hanis
2. Sollehan
3. Ibah
4. Fatin
5. Ila.
6.  lagi sorang nie ???? haha.. belum decide.

Sekarang nie.. masalah nye.. ibah kena carik Handycam... herm.. sape ade handycam???? ibah nak pinjam ler..kalau buat video cantik pakai handycam kan?? baru lah kami semua boleh amek dari angle berbeza. baru lah REAL!! huhuhu.. Ade feeling kami berlakon.. hukhuk.. Semangat betul!


Rancangan seterusnya: tempat utk membuat pengambaran belom tahu.. mybe kami nak buat dekat balai bomba! haha.. herm.. bomba ek?? ape kah reaksi kami agaknye??? ish..ish.
x dapat ibah bayangkan muka2 kami.. speaking ARAB! haha..

6 comments:

aQimie Ceplos said...

wah ! GOODLUCK IBAH ;;))

Noor Adibah Binti A.Latif said...

hehe.. aqim! maceh!
aqim jadi pelakon tambahan ibah lah.. bole?? haha

aQimie Ceplos said...

HAHAHAHA ! canot la dear =.= i da byk belakon . bg la kat org lain. ;D HAHAHA
kiding ;)
takmau la ibah. saye malu +.+ hee

Noor Adibah Binti A.Latif said...

haha.. aqim malu eh.. alar.. baru nak bagi aqim Lagi HOT! tau.. x mo ke??
pastu nnti aqim dapat speaking Arab tau.. jgn main main.. ^^,

aQimie Ceplos said...

HAHAHAH ,,.
chek da cukup HoT da ni..
xmau la hot2 lagu.. kang ke nerake. AHAHA
kiding ;D

bile ibahh start shooting ni? c(:

Noor Adibah Binti A.Latif said...

HEHEHE!!
hurm.. wah2.. xnak HOT lagi eh..
peh.. Minum HOT COKLAT best gak nie kan?? Hujan2 cam gini... ^^,

Shooting nye?? x tau lah bila naik cuti nie baru nak buat SKRIP.. x ada skrip x bole shooting!. ngeee~