Followers

Saturday, 22 January 2011

Finally, Nina , Hanis n Ibah pegi Bermain bersama..


Hahaha...  Hanis. ko lambat sgt lah turun tadi.. ibah n nina dah amek gambo tau tak?? kiteorang mencapap jap kat tangga ni. dekat2 ngan bilik ibah.
kitaorang penat dok tunggu ko siap.. aku ngan nina ingat ko mekap2 jap.. upenyer, ko pakai shawl eh!! patot lar lambat sgt an! sabo je lah kita..

to Nina sory lah ibah paksa awak turun main badminton sama2. hehe.. walaupun nina rasa nak tido kan?? badan malas an??? hehe.. im'soryy.. hukhuk tapi mmg best bila dapat badan ni berpeluh. duk main2.. Main badminton pon bukan lah hebat sgt pon.. haha.. pukul2 macam pukul nyamuk je.. hahaha.. 

to Anis.. ni ko nye idea lah kan. nak main badminton kat blok BK. kononye.. last2. kite pegi men kat depan stor pusat an?? AHAHA!! 
peh... sengal lah Sol. main badminton. konon2 macam Lee Chong Wei arr kan?? Hukhuk.. 
Blom nengok aku men lagi kan?? macam Lin Dan .. tau.. HUHUHU!! 
sengal ah.. btw, ibah mmg hepi sebab dapat men kat sana. 

to Aril maceh lah sebab teman ibah ngan anis men jap badminton.. haha.. 
ceh, panggil ibah "debab" an?? x per.. ibah doakan "bini" aril lagi debab!! kang, baru tau.. haha.. =)) 

to HaLowh.. ibah ajak men badminton x mo eh.. huhu.. x per..btw, tq beli air Jambu kat blok i!! heee... sedap ouh. dah lama nak minum air tuh. last minum masa kite baru nek sem aritu.. ^^, 

to Solahudin ish2.. main bola tampar eh.. x ajak orang.. ahaha. xpe lah. saje je gurau2. main lah. sume yg main laki2 kot! x kan nak kaco kan?? hehehe.. terer lah din men bola tampar.. naseb bek x tampar orang kan.. itu baru tampar bola. hihihi..

p/s: len kali kita men lagi tau... ok. daaa.. tu je nak tulis. x tau nak cakap ape lagi dah. 

No comments: