Followers

Monday, 25 October 2010

Nur Syazana, akak sayang zana.. akak mintak maaf ye..

Especially to: Syananoriza.blogspot.com/  

Zana, akak mintak maaf yer.. akak dah baca da blog zana..
akak tau, zana tujukan post "maafkan sye" tu pada akak dieba.
akak tau, akak selalu x bls sms zana, mintak maaf sgt.
akak selalu lupe nak wish gd nite utk zana..akak bukan x nak sms zana, kekadang akak busy ngan xciment, keja lecturer bagi, akak tau, zana slalu tgu sms dari akak kan?? 
skali lagi akak mintak maaf.. k, lepas nie akk promise, tiap2 malam akak akan wish zana gud nite ye...
Akak x kesah, zana x pandai pujuk akak wlaupun akak ngah majok mcm mana pon, zana ttp di hati akak..
akak x penah x pecaye pada zana.. akak x penah cakap kat zana, yang akak x caye zana.. Kat sini, akak nak bgtau semua orng.. yg akak bersyukur sgt dpt adek sedara yg sayang sgt kat akak..
siapa la akak nie, akak cuma manusia biasa,
mintak maaf kalo akak ade wat salah pada zana.. 
k, final akak pon lagi bape hari je lagi nak start, akak harap lepas nie cuti semester panjang nie, akak nak jumpe zana. akak nak pelok zana kuat2.., kita berbual sampai pagi yek! kita jangan tido... 
                Selamat Malam Sayang, Nur Syazana.. 
Akak janji.. akak syg zana..

akak akan ucap tiap2 malam utk zana.. Zana tgu tau.

2 comments:

syananoriza said...

i luv u too!!!hahahahha..
nk nanges,,,
hahahaha

Noor Adibah Binti A.Latif said...

I love u a lot darling..