Followers

Thursday, 17 October 2013

Perasaan

Bismillahirrahmanirrahim... 

  Kadang - kadang puas diri ni berfikir, nak berubah ke arah sesuatu yang lebih baik... diri ini jahil .. diri ini meraung meminta seseorang mendorong ke arah yang baik.. Melihat wanita yang cantik, bertudung labuh menutup aurat.. ya allah cantiknya dia.. nampak manis :)  teringin nak jadi macam tu.. teringin nak menjadi anak yang solehah.. diri ini tak kuat..

  Ya allah boleh ke aku ke arah itu... Bantulah aku ya allah, kuatkan aku... 

1 comment:

Fazreen Misbae said...

In shaa allah boleh..kena amek 1st step..org slalu kata hidayah tu Allah yg bagi..it's true..tp, if hati dah disapa hidayah tapi still tak buat pape itu yg jadi kita ttp dkt tapak yg sama..so, 1st step jgn fikir apa org nak kata..tapi, fikir apa Allah kata..it take times..slowly..May Allah ease your journey..In shaa allah..ameen.. :)

anything, pm me kat FB ye..