Followers

Wednesday, 23 January 2013

Wajah baru ??

Assalamualaikum :) 

Eh, haiii .. huhu.. ape bende yang wajah baru nye? errrk, ni haaa header baru ni. 
disebabkan blog ni dah lama dah bersarang.. meh sini kite solek kan die sikit sikit.
 alahai, nak buat header cecantik takde idea. haha! 
last2 tang tu je lahh header nye. *ekekeke!

nak mintak orang tu buatkan header kite, die merajuk pulak. nak mintak kita pegi Tampoi pulak kan? 
cehhh * kang pegi betul2 ketuk pintu rumah die. ngaga kang mulut die. hehehe.  
nie je lah yang kite mampu buat awak.. 

P/S:  SALAM MAULIDUR RASUL :) 
banyakkan selawat ke atas Nabi Muhammad S.A.W  
Kita bersyukur sesangat sebab dilahirkan sebagai umat Nabi S.A.W :)

3 comments:

Cik Tetra said...

salam maulidur rasul ibah :)

Cik Tetra said...

aikkk warna hitam dah blog? ohmaigoshhhhh. hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

thx follow blog leeza