Followers

Monday, 24 December 2012

Do ur best friends :) jbm 2203b - Sept 2012



 Bismillahirrahmanirrahim.. 
Assalamualaikum! 
Disebabkan kita semua dah nak final exam. Saya ingin mengucapkan kepada warga jbm 2203b, 
GOOD LUCK FOR UR EXAM AND DO THE BEST ! 

Sebelum itu.. ibah nak mintak maaf kepada sesiapa yang tiada dalam gambar di atas. sebab ade yang takde FB .. ni pun ibah main pakai stalker je korang.. sorry sekali lagi abes FB korang kite geledah.. hehehe ^^. jagan mara kawan2!

kepada pensyarah2 kami,   kami ingin meminta maaf sekiranya kami ada buat salah dan silap.. halalkan segala ilmu yang kalian beri kepada kami semua..  hanya Allah yang dpat membalas jasa kalian. kami semua mendoakan kalian dipanjangkan umur dan diberikan kesihatan tubuh badan oleh Allah s.w.t .. amin...

Ini sticky notes buat korang kawan2 saya :)

Ya Allah, kau berikanlah kami kekuatan untuk menghadapi musim peperiksaan ini dengan 
penuh ketakwaan kepadaMu, dan iringilah kami dengan kejayaan yang cemerlang.. 
Amin..amin..ya rabbal alamin...

4 comments:

emaL said...

thanks ibah...gudluck jugak for final

sea_lavender said...

best of luck ibah :) tgh wat dgree marketing d segamat ye.. ~

Noor Adibah said...

Paan: hee.. eh haii clasmate! sejak bila ade blog?? apesal ibah baru tau ek?

Noor Adibah said...

sea_lavender: in shaa allah, a'ah kite dapat sambung di segamat lagi.. huhu..awak sambung degree tak? dapat kat mna?