Followers

Friday, 2 November 2012

Selamat Hari Jadi Dekda :)

Bismillahirrahmanirrahim... 

Assalamualaikum, Haaaiiiiiiii bloggerss...Ya allah, punya lahh lama blog kite ni tak berupdate ha. alaaa, siann die. errm..  tuan blog ni tak dapat nak buat entry best2 dah.
disebabkan assignment + quiz + test = macam gunung everest bila dikumpulkan bila naik degree ni ..  semuanya kene siapkan laa tu jugak. tu yang tak sempat nak godeh2 blog niee. sadis sangat sebenarnya.Tau tau lah bila nak buat entry baru bukan boleh taip perkataan semua dalam 5 minit. nak nak kene luangkan masa 30 minit dalam blog ni .. huhu

Terima kasih kpd Waeda, sebab aritu die berjaya meng'hacked' blog saya ni. ehehe! actually!comel sebenarnya waeda buat mcam tu. die bukak account blog saya diam diam, lepas tu die buat entry untuk saya. dia bgtau semua .. dia rindu kan saya ye? ehehe. alololo. comel :) sayang awak waeda.
sesibuk mana awak.sempat je awak nak buat entry utk kita.
okey terharu faham tak?!
-------------------------


Aip, ni lagi seorang kawan kita Nor Rafidah .. Haii dekda.. hihi :)
Dekda, hari ni hari ape ehh?? kejap2.. 
hari ni berape haribulan ?? 

hari ni dah masuk 2hb November 2012 kann?! 
Maksudnya hari ni hari Jumaat hari jadi awak dekdaaa!! heeee.. 
jyeeeahhhh awak dah masuk 21 tahun.. 
eeee, apee ni awak baru nak lahir ni?? hehe. kite dengan waeda bulan 7 dah keluar tauu dari perut mak memasing .. ehehe
eee lambat lah awak ni dekda . hehe. tapi its okayy.. akhirnya,  awak selamat dilahirkan ke dunia ini


ALHAMDULILLAH, SEORANG PUTERI BERNAMA NOR RAFIDAH SELAMAT DILAHIRKAN DAN DIA DIKURNIAKAN KAWAN YANG BERNAMA 
NOOR ADIBAH A. LATIF DAN NUR WAHIDAH MOHAMMAD :)

SELAMAT HARI LAHIR DEKDA
Dear sahabat yang disayangi ,  
kita akan selalu doakan awak sihat, semoga awak diberikan kesihatan tubuh badan oleh Allah S.W.T 
awak jangan lahh sedih dan kecik hati kalau kite tak mesej awak ke? tak call awak ke? 
tu tak bermakna kita tak ingatkan awak dekda. awak tu kawan kita . sahabat kita.
kita akan doakan selalu buat awak dekda..

 kita doakan suatu hari nanti awak ditemukan jodoh yang baik. awak jangan risau.. semua makhluk Allah di atas bumi ni semua nya hidup berpasangan .. insyaallah..  Awak baik dekda. awak mesti dapat jodoh yang baik.. betul ni kita cakap. awak kene percaya. Jadinya, awak jangan lah berputus asa berdoa pada Allah ye? 

awak doa.. Allah pasti makbulkan permintaan awak.  Biar lah orang buat kita macam mana sekalipun, awak jangan buat orang ye dekda. . kita dengan waeda selalu bersedia bagi semangat kat awak balik, kalau awak jatuh. 

kalau awak rasa perlukan seseorang utk kongsi masalah awak.. awak ada kite dengan waeda. 
waeda dengan kita kan sahabat ? :)  betul tak? 

Nor Rafidah (dekda) & Nur Wahidah (waeda) 
awak :') terima kasih sebab awak berdua kawan kita yang paling ohsem kita jumpa.
dan jugak sebab waeda lah, kita kenal awak dekda .. 

Dekda , i miss u a lot .. esok kita jumpa awak dengan waeda :')
-----------------------
Dekda, disebabkan kite tak ada apa-apa yang special buat awak .. 
kita buatkan awak kek batik. esok kita bawak ye. 
serius kita cakap, ini kek batik pertama kita cuba buat.. huhu sadis kan kita?? bagi kek batik je kat awak?? huu.. itu je yang kita mampu buat masa ni. nanti kalau kita dah kerja banyak duit sikit kita upgrade kan lagi ye kek ni jadi kek secret recipe pulak ke ?? kan kan?? HAHAHA :D 
 Taaaaadaaa!! Kekbatik :) 
Kek batik di dalam peti ais sekarang ni :) 
esok pagi kita bawak dia ke Johor Bahru ye awak! 
----------------------














Awak sahabat kita, Awak kawan kita Dekda
kita sayang awak <3 span="span">

I love you 
dan 
Saya sayangkan awak kerana Allah s.w.t :')

6 comments:

T.Tania said...

waaa syok ad kek batik... happy bday ! :D

cx's said...

da lame tk buat kek batik. heheh anyway.. happy birthday! :)

Aliff Haikal said...

woaaaaaaaaa kat blog kak waeda pun ada entry ni . hahahahaha

Sedapnya kek batik ! :)

Noor Adibah A. Latif said...

Tresha : heeee.. a'ahh ni laaa kek batik yang kita buat .. first time buat. huhu. main pakai hentam je masuk kan bahan.

Noor Adibah said...

Cx: ehhh cx dahh lama tak jumpa awak dalam komen kite.. hai!! heee...

Noor Adibah said...

Haikal : hehehe.. mestilahh dekat blog kak waeda pon ade entry yang sama tajuk sebab kami kawan baik :) hehehe

p/s: haahhh akak buat kek batik. haikal naaakk?? hehehe kalau nak sila datang batu pahat oke.