Followers

Monday, 10 September 2012

K.A.M.I ---> housemate yang OHSEM :)

Assalamualaikum w.b.t  ...

    Haiii, bloggerrrsss! hee :) ehh, korang .. kepada sesiapa yang dah mula kelas harini. kepada ORANG PUNCAK tuu.. ingat takk kite ?? awak tak yah bagitau kite. kita tau awk selalu ingat kite. hee.  huhu. awak semua nak tau tak, hari ni kami di Segamat dah start kelas.. housemate ibah , Yana dan Lini pepagi lagi diorang dah siap2 ke kelas. time tuu aku rasa aku tengah syok tarik gebor. hikhik :D . Yana kata, bas Yuaitiem lalu depan Taman Laksamana pukul 7.40 pagi . tapii diorang dahh tgu get ready kat depan tuu dari pukul 7 pagi. gila lamee diorang tgu. alaahaaii, kesian housemate aka rumate kite ni.. takpelahh kengkawan, ini kan dugaan kite sbagai budak degree. heh heh heh -.- kene lahh berdikari. huhu.



p/s: YANA & LINI . esok awak awak bangun lelambat ahh, tido puas -puas dulu, baru tguu bas kat depan okeh. esok kelas diorang start pagi pukul 8 okehh. aku pukul 12 tengahari. so, boleh tido puas2. hee. 


   Hari ini 10 . 9 . 2012, hari Isnin. kami berempat puasa enam sebenarnya. Haishh -.- yang paling sadis, balik dari kuliah je tengok2 yana dengan lini duk dalam bilik. tanye diorang kenapa? yang yana muntah2 sebab perut dia masuk angin kot. ye laahh kan first day puasa. jadi tak biasa . huhu. yang Lini katanye pening. sakit kepala. kemungkinan diorang kene panas. ye lahh kan. korang tahu la yang Segamat ni bila waktu tengahari jee panas die macam mana. Huu. Allah je tahu.  Lepas tu, Atyn balik rumah . die sesampai je rumah die mengadu kat kiteorang yg dia nak pitam nak pengsan. Ehh, atyn nii. biar betul. huu. kami punye lahh risau.die turun tangga pon , nadya siap cakap camni. "atyn, nak nad dukung takk?? " huuu.. kesiann kengkawan kite ni.. sabar ehh, lagi bape jam je lagii pasni kite berbuka.

---------------
Berbuka TIME ! jyeaaaahhhh :) 
di MCD Segamat. he he he.  biar ibah kenal kan housemate ibah satu satu okehh..  mereka ni terdiri dari pelbagai kos. hee. ade yang kos Finance, Islamic Banking dan Marketing. hee.

haii, nama saya Aainaa . Kos marketing part3. ( ehh dah macam masa orientasi pulak ekk ade sesi kenal kenal. ) haha.  ehh susah betul nak tulis nama budak ni. banyak benor A die kat depan dan belakang. ade bape harakat hah. huhu.dia kawan saya . ingat lg time sem 6 kan aina? kite berdua pegi derma darah dekat Penawar sesama. kan kan?  tak sangka time degree sama rumah pulak. hehe.


 Haii, saya dulu pelajar DBST,  Hasline. boleh panggil Lini je. hikhik. die ni housemate aka roomate ibah dan tido sebelah2 je okehh dngan ibah :) Lini, kiteorang gelar die Kak Long. . huhu

 Ehh, ini Liyana. panggil saya Yana. eh ! Aceng. ehh. Yana lahh. k k k. fine. nama dia yana. apesal ntah bila ibah panggil die Aceng die plak pelik. hahah.. nape tak pernah dgr kite panggil awak Aceng ehh?  ye laa.. kite panggil yana ehh. suke takk? :D hee. ngade lahh.

Ini Fatin Ahmad. heee. boleh panggil kita Atyn. k k k. dia budak batch ibah sebenarnya. tapii baru pasan yang die satu kos ibah. DIB. muahaha. kenal pon di Twitter. heh. sengal eh ibah.  lepas kenal di twiter terus amek nombor fon, n terus duduk satu rumah. jadilahhh kami housemate yang paling OHSEM.#EH.

Haii, saya MAK LANG HOT. . #EH. petom lah nama die. #EH. salah lagi. nama dia sebenarnya nama dia Nadya lah. hihi. kan cantik tuu nama. abah mak bagi kan kan?? :D  huhu. marah nad. kite cakap camtu.

Makan GCB # sedap . Alhamdulillah sudah kenyang.

Minum Air ais lemon tea. #Sedap jugak. huu...

EH, lini dengan atyn ni dah kenape? heee ! time ni, ngah gelak2. sebab si atyn cakap, die comel. -.- ehh. perasan ke macam mana ek? hihi.

ibahh sukeee gile gambar ni. sebab? jangan tanya sebab. sebab cantik lahh. comel. fahaammm tak?
:)

 *muke sebenarnya tengah tahan malu, sebab orang sebelah tengah tengok kiteorang. # ehh dah kenape diorang ni seronok benor amek gambar. padahal dalam Mcd Segamat jee u ollsss . hee.
Lantak ape kiteorang..  k bye.

 Yana, Atyn, Lini  . ini first time lahhh ibah cerita pasal korang di Blog My Diaries Panda ni kan. hehe. Hari ini, balik balik dari makan malam, terus duduk depan tv update blog.

 Aiina, tenkiuuuu for the eskrim! hee. ehh , aina blanje ibah kan kan ? haha.

Moments with them. terima kasih korang :) lebiuu. huhu


Ya Allah, jumpe kan lahh balik dengan barangku yang hilang. harap esok jumpe.
Balik dari makan malam tu, bilik ibah, yana dan lini terkunci. errrhhhh -.- lepas satu satu masalah yg timbul. huu. sedih..  berdoa esok jumpe dengan barang saya tu :'(

D O A K A N     K  A  M  I . DI   S  E  G  A  M  A  T  :) 
O r a n g J e n g k a. jangan risau saya di sini. saya ramai kawan2 yang baik hati. awak take care di sana.  assalamualaikum. awak. study elok2 di sana. 143. ingat kita di sini dalam doa .

8 comments:

Anum said...

ceria

syananoriza said...

putih tu kamera dibot ke? olympus kan tu?

Everything's Everythings said...

Hahah mesti best kan tgk macam meriah jer kawan2 kau ;D

Aliff Haikal said...

susah nak cari Mekdi kat Kuala Terengganu ni >.<

Noor Adibah said...

Anum : ^^,

Noor Adibah said...

Syonon, itu bukan kamera dibot ah. tu housemtate dibot punye. kak aina nama dia. hehe!dia budak subang tau

Noor Adibah said...

everything2: hehe. jyeahhh. mereka semua banyak mulut. he. he .he. suke mengusik je keja nya

Noor Adibah said...

Haikal : alala. Mekdi susah ke nak jumpe kat ganu tu? takpelah haikal gi je makan kopok lekor eh