Followers

Saturday, 21 July 2012

Majlis Persandingan Azhar dan Nadiah - Part 2

Assalamualaikum dan selamat sejahtera :) 

---- Sambungan dari ENTRY Majlis Persandingan Azhar & Nadiah Part 1 ------


 Abah sibuk melayan tetamu yang hadir.  
Terima kasih Datuk Ariss ( Dun Semerah ) sebab sudi hadir memeriahkan lagi majlis kami sekeluarga.

------

hehe. ada salah seorang bloggers ni ada hati nak jadi STALKER kak ibah kan.. haa.. ameekkk niii 



tiup lahh... tiup kiri tiup kanan. haha. pastu urut la dada tu ehh.. ingat die terlepas lahh. haha.


ini kawan kawan saya :')  ade datang dari JB dan dari Segamat.. okay terharu.. hee..
Tengs korang sebab sama2 dengan ibah.. buat kawan2 yang tak dapat dtg. ibah faham.. hehe. dun worry.
Tak majuk pun *RULES. oke saya ingat RULES. hehe

Mak Awe dan Mak adib datang dari Pekan Nenas, ke majlis abang ibah. 
rindu mereka ni. mereka lah yang jaga ibah masa kecik2 dulu.. hehe.. 

ini Candy corner :)  cun kan .  
 dah ramai pulak yang makan gula2 ni. huhu dari budak kecik sampai la orang tua.

hehe. ini lahh Guestbook corner kami. cantik dan cun kan? heheh. ade yang amek gambar meja guestbook kiteorang ni.. btw, Wahidah yang hias, dekdah dan hanim pon ade tolong jugak. 

Ini mak nai saya, dari Desa Rahmat, JB. 

Mak bik pon tak nak ketinggalan memberi ucapan dalam guestbook :) hehe

ramai kan yang yg buat ucapan. huhu.. tenkiu semua.. 

okay. ini keluarga besar mak uda non dari JB jugak . heee.. 

terima kasih sebab hadir :)




oke. kami hijau kan kan kan?? hehehe.. tema keluarga pengantin lelaki memang warna Hijau. hee!

kek pengantin diberi kepada tetamu semua :)
masa ni dah tak ramai tetamu. huhu..






----------------






P/s: Kami sekeluarga mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang membantu dan bersama sama keluarga kami untuk majlis abang saya ni .. gambar2 yang tak dapat diletak kan di blog My Diaries Panda jangan lah kecik hati . eh . eh . hehe.. 

ibah nak mengambil kesempatan ini untuk ucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan
kepada semua bloggers dan pembaca blog ibah ni.. 
Semoga kita dapat menunaikan ibadah dengan sabar dan sempurna ye.. 
Assalamualaikum ...

------

T  A  M  A  T

2 comments:

Aliff Haikal said...

hahaha sekian terima kasih akak sebab publish gambar itewwww >.<

Hari tu dah lega dah urut dada . skrg nih nak tiup fuhhh fuhhh kat muka akak hahaha :p

cantik kak gambar2 semua ni . kamera mana satu yg hari tu ? banyak sangat kamera . hehehe

Noor Adibah said...

hehe.. haikal3.. lawak arrr.. cehhh.. nak tiup kat muke akak plak yek..

tu laa. sape suruh lega. kan dahh akak letak gambar haikal besar besar. hehe..

cantik kan gambar2 ni. aritu guna DSLR pakcik akak. entah la bape banyak kamer aritu gune. huhu. akak pun tak tau.