Followers

Friday, 25 May 2012

Selamat Hari Lahir Sahabat :)

Assalamualaikum :) 

 Haii Aini Amanina ;) 
Kawan ibah..hampir genap 3 tahun kita berkenalan kan?? pejam celik pejam celik, kita dah kenal pun satu sama lain.. heee.. 

   Nina, Selamat Hari Lahir yang ke -21 tau.. tahun ni ibah tak de buat suprise ape2 pun buat nina.. jangan la nina kecik hati tau.. dulu setahun lepas ibah dengan anis pernah sambut sama2 dengan nina kan.. nina mesti ingat lagi kan?? huhu.. tu la first time ibah dapat pergi kuantan.. jenjalan pegi Teluk Cempedak.. 

  Tahun ni besday awak, kita sambut dekat FB, Twitter dan Blog je yek.. harap nina baca..

  ala.. nina, ibah punye sengal. ibah pegi tulis.. umur nina 22 tahun! keh keh!!  
sorry tauu!  harap dimaafkan !! terasa ibah muda pulak kan? padahal kite sebaya. 21 tahun!

Nina.. ibah sayang nina sangat. nina salah seorang orang yang penting dalam hidup ibah..

p/s: terima kasih sebab pernah hadir dalam hidup ibah :)

9 comments:

ank mak siti said...

wah3! sweetnyer org yg dlm video tu eh..
nak ngurat boleh? wiwiiittt^^,
hehe.. awk, kte xpnh smbut bfday nina sesama,rse mrjuk x die?

Noor Adibah Binti A.Latif said...

amboi3.. ape die?? nak ngurat ? errrr, tak boleh ! hehe..
dah la awak. tak abes2 nak memuji orang.. kang kembang lagi kang. susah nanti..

P/S: dia merajuk? hehe nina kan queen merajuk2 ni.. takpe. nanti ade rezeki lain kali kite sambut besday nina sama2 ehh wak <3

Cinta PolkaDot said...

nice blog.. done follow awk.. jempot follow saya :)

http://anisnatasha-s.blogspot.com

Noor Adibah Binti A.Latif said...

haii anis.. hehe. kite dah follow pun blog awak. tenkiu yek.

Nhidayah said...

sweet !

Cik Tetra said...

heeeee awesome. sweet gile.!!!! eh teringat pulak kat video kite buat utk sue dulu. hahaha

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Cik Tetra : ehehe. awak buat video utk sue macam mana?? alaa.. awak buat mmg selalu yang DAEBAK2! hehe..

hazfee said...

selamat hari lahir utk kawan ibah.ekeke

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Hazfee : ahaha !
okehh. tenkiu yek hazfee..