Followers

Monday, 9 April 2012

Terima kasih Ismi Fa Ismail : CINTA Out Of This World :)

Assalamualaikum :) 

Haii bloggie, nampak tak ape yang ibah nampak skang nie?? bungkusan wane pink dan ade reben sekali.. heee.. comel tak? erm, ape ehh isi dia agak2 korang?? 
Tadi petang ibah dapat hadiah niee. 

Ismi Fa Ismail kata dia dah post hari jumaat lepas.. mungkin hari ni atau hari esok sampai lah kat ibah.. 
tapi, tadddiiiii.. ade abang pos laju bagi bungkusan nie.. 
wahh, aku xcited sangat nak bukak mula2.. rasa tak sabar nak tengok ape isi dalam dia..


 Tq ismi :) ibah suke hadiah niee.. siap ade sampul wane pink.. hihi.. 
sampul ni dah koyak sikit tapi it's okay.. ibah tak kesah.. 
pestime  ibah  dapat hadiahh dari novelis :) terharuuu..

Taa daaa ! ni novel nya.. dari Ismi Fa Ismail  ^^, CINTA Out Of This Wolrd . 
Menarik tak cover novel nie?? bagi ibah cover novel ni dah cukup membuatkan pembaca semua tertarik nak membaca dan membeli novel nie kan? 

tapii mesti korang tertanya2 kan? kenapa ibah dapat novel nie ?? hurmm sebenarnya aritu ibah ade buat entry pasal novel Hidup,Cinta,Takdir . I F I Enterprise pemilik nya Ismi Fa Ismail. ibah punn terkejut sebenarnya dia dapat kesan yang ibah ade tulis entry pasal dia.. 

Nie dia komen dari ismi...  hehe.. ibah perasan dia ade komen kat entry yang ibah buat aritu.. 
serius ibah memang tak sangka yang dia akan komen sendiri kat blog ibah nie.. ibah memang suka buku dia. pestime ibah beli novel Hidup,Cinta,Takdir nii sebab ibah tertarik dengan warna kulit buku dia..  cantik.. 
dan jalan cerita dia ibah tak dapat nak agak.. memang best. 

Yang paling penting, tandatangan dari Ismi :) heeee.. 
tenkiu ismi .. siap ade nama Noor Adibah kat situuu...

  Hadiah nie ibah akan ingat sampai bila-bila..


P/S: Buku CINTA Out Of This World ni belum ada di kedai.. ibah dikalangan pembaca yang pertama membaca novel nie.. yeay! suka sangat dengan hadiah nie.. terima kasih sangat buat
 ISMI FA ISMAIL. 
Bagi korang yang nak baca buku nie.. beli laa.. tak rugi tau kalau kita membaca.. 

20 comments:

Cik Tetra said...

woahhhh!!! gile awesome!..seriuss tabik dengan penulis novel ni..sgt2 awesome...bagus betul..siap bagi penghargaan kat pembaca..nak beli novel tu lahhh...cover menarik..tajuk dia best..mesti best citer ni..

nanti ibah review eh novel ni.. :)

ank mak siti said...

satu penghargaan yang dluar jgkaan, xrmai dpt mcm nie.. btuah die.. nsib bek awk ade wat entry pasl novel die, klu x, xdpt lar novel nie.. :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Cik tetra : hehe.. u ollss, sangat ohsem kan.. ismi fa ismail, siap antar terus ke depan rumah kite.. seronok kan?? heee..

# nanti ibah baca dulu novel nie tau. ibah citer kat u ollss..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

AMCT : hehe. awak, dia online ehh? ingat kan die dah tak online dahh.. sempat die komen kan..

kita pun tak sangka wak, kita buat entry aritu pun mmg suke2 je.. takde pun ingat nak dapat hadiah camni..

P/S: awak pegang DAN jaga novel kite elok2 tau. kita sayang novel tuu.. hee

ank mak siti said...

hehe..ye lr wak, kte jage buku awk tuh.. syg die kat buku tu kan.. almaklumlah kn, buku ismi fa ismail kan..

Anum said...

bestnya
pengalaman manis nie :)

DRceria said...

WAAAAAAAAAAAA!!!!!! DRC JELESHHH!

Rtp Farra Arisha said...

so sweet. :) ini suatu penghargaan dan pemberian yang sangat berharga dan bermakna..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

AMCT : heee. mesti laa sayang buku tu. dah laa kite beli kat JB tau . huhu :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Anum : best :) pestime dapat novel yang di pos laju terus ke rumah kite. heee...

pengalaman manis ni akan kite simpan sampai bile2 ^^,

Noor Adibah Binti A.Latif said...

DRC: alaa. DRC jeles ke?? hehe. DRC dah bnyak peminat dahh.. tak yah nak jeles2 nieee...

Noor Adibah Binti A.Latif said...

RTP Farra : heeee . tu laa ibah pun x percaya dapat novel ni sebagai tanda penghargaan.. tenkiu sangat2 kat ismi penulis novel yang bagi kita buku nieee..

Alia Rahmat said...

FINE ! Alia jeles tahap 20x KLCC.. wuuu T__T , nak jugakkkk !

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Alia : alala, adik alia akak nieee.. nak jeles pulak ehh dia ni. orang Batu Pahat tak leh jeles2 tau. nanti cepat tua.. nak?? alia, nanti beli laa novel ni kat Popular ehh nanti.. heee..

Cha_Haya said...

beruntungnya.... pe2 pun.. menarik tgk novel cinta out of this world ni! eleh...xheran la kat cik ibah.. kite bole bli la..=P
* tpi xdpt la tnda tgn ismi.. =(

SyuhadahKhan said...

wahhh , bestnyaaa ! ^^,

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Cik Chahaya : huhu .. amboi, cik chahaya, x heran ehh ibah dapat novel nie?? itu kata2 orang cemburu tu.. hheeee~

# takpe, awak boleh beli dan bace jugak lepas ni.. beli tau novel ni jgn tak beli.. hehehe...

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Syuhadah : heee. mestilah best! :)
syuhadah nanti beli la novel ni taw.

sis92 said...

wah sgt seronok ..
bagusnya beliau , sis mau jugak ^^

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Sis : hehe.. sis nak jugak ehh?? takpe la nanti sis beli kat kedai tau :)