Followers

Wednesday, 25 January 2012

Minggu yang bermacam - macam perasaan ...

Assalamualaikum w.b.t .. 

 | Rindu tak dengan wajah ini ?? heee.. kalau tak rindu dah.. kite tak kesah pun.. heee | 

  Haiii bloggie, eeeee... dah lama rasanya tak bukak blog My Diaries Panda nie.. serius lah kita cakap kita rindu nak bercakap2 kat blog nie.. huhu.. dah lama memang tak bukak blog kawan2 yang 'HOT'2 kan?? hehe.. Cik Tetra a.k.a mak jemah we olls , kita dah lama tak bergossip dengan awak kan? rindu nyee.. 

Buktinya, ibah bukak blog Cik Tetra .. dan dah 3 minggu cik Ibah tak post ape2 di blog! 
ushooo... betul ke nie?? dah 3 minggu tak update ?? huh. 



  Hari sabtu lepas, ibah dan nina dan jugak geng2 QS, pegi Gambang Waterpark :D heee.. seronok memang seronok.. macam2 rase.. first sekali, ibah nak ucapkan terima kasih banyak2 buat keluarga Aini Amanina (Nina ) sebab dah bagi layanan yang teristimewa lahh untuk ibah.. Sayang Mamita <3 sayang Alisya<3 Sayang keluarga Nina <3 hehe..

   Mak nina ajar ibah buat 'NASI GORENG SARDIN' disebabkan ibah nak sangat makan nasi goreng tu.. pagi Sabtu tu sebelum kiteorang pegi Gambang.. Mak Nina buatkan kiteorang nasi goreng.. dan Sandwich ... sedap ! heee. tapi sayangnya.. makanan2 tu semua tak dapat bawak masuk dalam WATERPARK tu!! cehhhh... baru ingat nak makan kan..

   Hari sabtu tu memang penat.. serius! sebab tiket bas ibah balik Batu Pahat pukul 1pagi.. sampai BP dalam pukul 6 pagi.. 5jam duduk dalam bas.. naseb baik bas yang ibah dapat tu selesa.. First time dapat bas TRANSNASIONAL 2 TINGKAT.. dan ibah dapat tingkat atas!! hehe.. excited nak naik bas time tu... sepanjang perjalanan balik BP, ibah tidur.. sms abah pun bila dah sampai BP.. (kita sms ORANG TU.. ORANG TUU tak balas.. maybe die pun tdo.. kepenatan.. ) heee. okeh kita paham. 


Dan hari ahad lepas tu jugak lah ibah pegi rumah Farhana .. sebab dia bertunang..farhana ni kawan kiteorang masa di Sek.Men lagi..  :D eeee.. tak sangka kan kawan kiteorang dah bertunang ..dan buat pengetahuan korang, ibah beli tiket pukul 1 pagi dari Kuantan pun sebab nak sangat tengok kawan ibah yang sorang ni bertunang ... Ibah doakan Farhana ye.. <3 nanti kalau dah tetap tarikh nye. jemput kita tau!! 

   Heee .. waahh, nampak tak muka kawan ibah sorang nie.. hee . berseri2 kan?? tapi sape tahu kan.. hati farhana camne?? mesti macam2 perasaaan kan?? lagi2 masa bakal mak mertua sarung kan cincin... ( ehem2.. Farhana dah jadi TUNANG ORANG  kan?? heee.. ) -

p/s: Ibah doakan awak dan tunang awak ehh..semoga hubungan korang dipanjangkan dan semoga berkekalan sampai akhir hayat oleh Allah s.w.t .. :D amin...

   Lepas balik dari rumah Farhana, abah ajak balik Pekan Nenas.. bila balik rumah nenek.. ibah jumpa SYANA NORIZA ! heeee.. adek sedara aku yang aku sayang saangat lah kat dunia nie.. tapi time aku sampai rumah nenek tu.. die terbaring kat katil sebab Demam.. ehehe. alala.. cian die.. demam ehh? demam ebab rindu kak dieba ke?? ape2 pun! akak gembira gila dapat peluk zana. huhu.. rinduuu... 

Dan tak tahu lagi bila boleh bukak blog niee... 
kemungkinan kalau ade mood lagi 
cik ibah update yee :D bye u ollss!

14 comments:

Aini Amanina said...

Akan merindui semua kenangan bersama korang. Ibah, thanks untuk segalanya. :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

heee.. ibah pun naa.. nanti kan kite degree dah tak sama2 dah kan??

# ingat tak time kita naik bende alah ape tuh.. berdua?? eheee.. kita bukan menjerit. kita lagi gelak2 ade lah.. kan2?? huhu.. serius kelakar! IBAH AKAN INGAT SEMUA TUU <3 sayang nina!

Aini Amanina said...

haha! ape? slide tu ehh? apa barang main jerit2. tak ladies langsung. haha! nina gelak tengok orang menjerit je. nina pun sayang ibah. <3

AwieKashi said...

okay...gambar cek je takde ='(

Cik Tetra said...

hehe..awak bukak belog kite eh? time kasih sayangku! hehe..omo sayangku? gediknye.. :D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

nina : ehehe..
bukan slide.. yang main ombak tu laahh.. heee..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

awie : haha. xsempat nak amek gambar awie lah.. so, takde lah. heeee.. jangan maraahh..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

waeda: haha. OMO! sayangku ehh?? amboi.. ye la ibah bukak.. waeda je kan. mane nak bukak belog ibah yang tak HOT nieee kan

Aini Amanina said...

ohh.. kt penguin island tu eh?

Cik Tetra said...

ape pulakk..kite selalu bukak..ibah je yg tak update..kbye! haha

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Nina : ha'ah! kat penguin island tu.. heee... seronok main kat situ. sambil main hujan!

Noor Adibah Binti A.Latif said...

waeda : huhu.. selalu ke??
ibah nak update.. tapi melalui niat je.. buat nye tak pun.. heee...

# jap lagi kul 4ptg kita gi outing kan?? <3 ta sabar!

aQimie Ceplos said...

THANKS ibah untuk semua ni :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Aqim : kenapa cakap macam tu ? BTW, tq jugak sebab bawak Din sekali time tu.. heeee <3

# seronok tengok dia menjerit.. hehe!!