Followers

Monday, 26 December 2011

Empayar Tok Usop & Nek Nab :)

Assalamualaikum :)


Haii ! Nama saya Muhamad Haris Bin Hashim :) 
Saya berbaju Merah hari ni.. 
Yang sebelah saya tu, Noor Adibah Binti A.Latif :) 
kami berdua sepadan tak? ehee.. MERAH kan ?! ececeh... 
tapi tak boleh nak ngurat dia dahh.. :) 
dia Not Available! heeee.. ( SENGAL kau IBAH.. )
Dia kakak sedara saya laah .. 
hehe. okeh takmo banyak cakap ehh .. 

 

| ALALALA HARIS .. comel nye pakwe akak sorang niee.. | 
Muah 3x .. cium siket .. 
Kerinduan dengan adik2 sedara akhirnya dapat dilepaskan..  
 
Tapi, dengar cerita adik sedara akak yang lagi sorang  , Hafiz dapat peluang pegi Sek. Sukan Negeri Johor Tun Hussein Onn ataupun Sukan Prestasi Tinggi Sek Tinggi Dato' Yunus Sulaiman Pekan Nenas..
apa apa pun, akak ucapkan SEMOGA BERJAYA ehh dalam apa yang Apis ceburi ^^,

<3 lots of love to Faqihah, Nabiha, Batrisyia, Nurin, Haris, Hafiz,  Kak yam , Nenek , Mak usu, Pak usu dan ayahman ...
P/S: Kalau orang Subang ade lagi best :) kite boleh main tumbok2.. haha.. akak, miss u syana noriza!

7 comments:

sea_lavender said...

hehe comey3x ske tgk bdk2~
nk cubit2 je =D

ank mak siti said...

hehe, haris.. untglar haris an, dpt gerlfren mcm awk.. awk, ble amik gmbar nieh? bru2 ag eh?awak..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

huhu, awak :)
untung kan haris .. untung lah pulak die dapat gelfren macam kite ni ha..
Semalam kite balik kampung, kite pegi kebun nenek.. haris pun ikot.. jadi kita amek lah gambar.. kebetulan die pon pakai baju wane merah <3

ank mak siti said...

cute2!! due2 cute.. jalan2 cri ape kat kebun? kbun nenek ade drian x? hehe, btw.. hafiz yg mane eh wak? awk pnh tnjuk kat kte x?

Noor Adibah Binti A.Latif said...

heee.. eleh, nak puji kite lak..
sebenarnya kat kebun nenek tu tak leh tanam pokok durian.. yg boleh hidup dan membesar cuma pokok cempedak aje.. dulu abah yang tanam pokok2 tu.dah besar pun wak pokok2 tu.. sama umur dengan kita. dah 20 tahun dah..

p/s: Hafz, ade time awak datang umah kite masa tahlil arwah kakak ke 1 tahun tu.. awak tak perasan kot..

syananoriza said...

hahha okay. miss u more. mmg harap sgt jumpa tau. zana ada sini, kak dieba tak jadi dtg. zana takde kak dieba dtg. alah! hahahhaa

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Zana : miss u macam chips more laah.. hehe.. :D

kan kan. kesian kan kat kite.. nasib tak baik je. tak dapat jumpe..