Followers

Thursday, 1 December 2011

Anytime you need a friend

Assalamualaikum  :)


  Tak tahu nak kata apa sebenarnya. . 
kadang2 aku pikir kawan memang datang sekejap je dan pergi sekelip  mata.
 
tapi yang pernah hadir sebagai kawan aku, aku tak pernah lupakan korang.. betul.. aku tak tipu.. 
t.e.r.i.m.a. k.a.s.i.h 
maafkan aku jugak kalau aku bukan kawan yang baik untuk kawan2 aku.. tapi aku nak kawan2 aku tau, yang aku cuba menjadi yang terbaik.. P.R.O.M.I.S.E

MANUSIA MEMANG BOLEH BERUBAH. DAN AKU PERCAYA TU.. AKU PUN BOLEH BERUBAH.. ITU AZAM AKU TAHUN NIE. .

P/S:  Buat blogger2, Cik ibah taknak bukak blog ni lagi..okeh, jangan tanya kenapa. . ehehe. 
nanti lah kalau ade masa cik ibah datang lagi.. dengan semangat baru lagi.. insyaAllah..bye. blog.. tercinta.. :) aku sayang kau My diaries Panda <3

8 comments:

DRceria said...

Haruskah...???ermmmm...
carilah sesuatu yang hilang itu dalam diri dan hati... kalau tak jumpai,,, cari dalam iman....
Setiap kehilangan,, ada pengganti..
setiap kesakitan,, ada penawar..
kadang2 sahabat dan teman ada tingkat2nya tersendiri....
Cuba dalami dan fahami erti PERSAHABATAN...
^_^ chill!
jangan smpai tutup blog plak..

AliaJustea said...

kenapa ni kakak =='

Cik Tetra said...

ehh baru perasan entry nih!! asal ibahnk tutup blog ni..x mo laaaa..huhu..

Aini Amanina said...

KAWAN akan datang dan pergi. SAHABAT akan sentiasa di sisi. Insyaallah.. :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

DRC : ehee.. mestilah harus..
ibah tutup sekejap je. tak lama. line p1max ni hah, lembab semacam. jadi nak post cite baru kat blog pun jadi terbantut ! huhu.. tu yang xde feeling nak bukak blog ni..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Cik Alia : hehe.. saje je.. hah! alia, akak nak jumpa awak. boleh?? huhu

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Waeda : hahaha! eleh , baru perasan yek.. takmo eh.. alaaa..ni kena bukak jugak laa ni yek?? sebab ade cik waeda. . hehe

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Nina : insyaAllah.