Followers

Sunday, 6 November 2011

Hasil Lukisan Batrisyia Lokman

Assalamualaikum.. 

Haii. . korang ! aku nak tunjuk sesuatu kat follower 2 blog My Diaries Panda nie.. 
Haaa.. nak tau ape dia?? herm.. 
Nie lah hasil karya lukisan adik sedara aku, Batrisyia Lokman.. 

 Batrisyia Lokman ( Aca ), adek sedara cik panda yang sekarang ni baru je darjah 5. 
dah pandai melukis kartun sweet2 nie kan.. 
| ROMEO & JULIET | 

 Aca, dia ada bakat seni melukis ni.. tak sangka an? adek2 sedara aku mmg pandai melukis.. 
ishh2 x.. tu belom lagi Kisah Si Budak SPM niee.. lagi lahh pandai melukis. 
huhu.. kalau cik panda yang pegang pensil .. nak lukis pun tak geti! ( tak creative langsung! )

okeh. gambar ni bukan Aca yang lukis. ni Along dia yang lukis.. haha Faqihah yang lukis .. ape2pon. 
adek2 sedara akk memang pandai melukis lah kan.. ^^, tersalah pulak. ingat kan aca. upenyer along yek!

 AWESOME ! Aca ! Akak suke lukisan yang nie <3 
Sory akak amek lukisan aca yang ini !! akak simpan eh! huhu

 Dan.. lagi satu ! haha! nie permintaan aku ! 
kak ibah : aca.. aca lukis kan lah untuk akak satu kartun! akak nak tengok.. 
Aca : okeh. aca buat. ( dia pun cari pensil dan kertas lukisan.. ) 

Bape minit lepas tu... aik! siap ade VERSI 1 DAN VERSI 2 ?? ececeh.. untunglahh.. 
aku mintak satu gambar kartun. dia bagi aku dua gambar kartun! 


| Nabihah, Nurin Najihah, Batrisyia dan Faqihah | 
Masa ni mereka pergi Universal Studio dengan Bak mereka! 
haha! kesian Cik Panda tak dapat ikot.. huhu!

ACA, KUMPUL BANYAK2 YEK GAMBAR2 YANG ACA LUKIS.. 
NANTI AKAK SIMPAN.. LEPAS TU,AKAK CREATE SATU JALAN CERITA. 
KITA LEH LETAK KAT BLOG AKAK OKEH. MANA TAU LEH KITA BUAT KOMIK KAN! =) 


P/S: Proud to be ur cousin ! love u so much  from ur kak ibah < 3. Do ur best okeh ! 

23 comments:

Noor Adibah Binti A.Latif said...

hehe ~ ltk la gmba comey sket :P *bat*

Noor Adibah Binti A.Latif said...

ACA : huhu ! aca , cehh.. akak punye account ade kat aca ekk! muahaha! telupa akak nak logout kan!

p/s: kalau nak akak letak gambar comey.. aca pilih sndiri okeh.. C(: gedik sungguh adek sedara aku nie kan! hahaha!

Bat said...

huhu ~ gedyik la sgt !!

Noor Adibah Binti A.Latif said...

okeh. adek sedara akak dah pandai komen sendri guna nama dia kan.. haha.. mentang2 lahh akak gune password dia kan.. special sangat laa kan ?? <3

Bat said...

sudaa tentu la special :DD

Cik Tetra said...

woahhhh!! gile awesome!! ;)

ank mak siti said...

cantik lar aca lukis.. klah abg din! hehehe.. bleh digilap ag tuh.. Hehe:) ade kte gak tuh.. hensem woooo~~


p/s: nak wat jlan cter yer wak.. gudluck! kumpul lkisan aca byak2 yerk!

ziha said...

ade bakat boleh pergi jauh.

Zuraidah said...

Cettt!! Ada versi 1 dengan 2 tu. Ngeh3. Sweet gila. <3

**teringat time Ibah cerita yang Ibah nak pergi Universal Studio. Siap nak niaga roti bakar kat UiTM. Ehe.

Si qusowt said...

huhu!semoge da besar t boleh lukis yang lebih menarik.hahah

HaLuNa ReTrO said...

pandainye adik aca lukis..klh hal ginie..ngee~

ckp kt aca, hal na blajar lukis ngn dye..hee~

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Waeda : PEHH! gile AWESOME ekk??
ushoo, tau tak pe. adek sedara ibah semua pandai melukis..

ni aca lukis kejap je.. gambar yang versi 1 dan 2 tu dia buat masa hari raya haji kot.. malam tu ibah saje mintak dia buat.. huhu <3

Noor Adibah Binti A.Latif said...

AMCT : untung laahh ade awak an?? eleh, suka laah tu kan?? ade gambar awak. konon nyee.. ~

p/s : aca boleh pergi jauh. . kalau dia buat komik niee dapat duit kot..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Ziha : ;) aca ni memang ade bakat.. cuma nak bagi dia sokongan jee..
kakak sedara dia sorang ni hah, x geti lukis.. huhu. cian..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Yai : HAHA! ceitt! ingat ehh ?!
ye laa.. hari tu masa sem 3 ibah jual roti bakor suka2 je.. sekarang, mana ntah duit roti bakor tuh. ibah belanja.. haha..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Si qusowt : amin! doa2 kan yee.. ;)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Hal : haha! nak blajo ngan aca yek??
gi tanye Batrisyia Lokman sendiri yek.. FB kan ade.. huhu~

Kathy Tuah said...

siyes OHSEM!

Noor Adibah Binti A.Latif said...

kak Kathy : ohsem yek ?? huhu.. tq ;)

fiQ'Ra said...

alalalaaa... pandainya anak sedara awk ;)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Cik fiq'Ra : huhu.. tu bukan anak sedara saya laa. tu adik sedara saya.. heee =D

syananoriza said...

ade mention la . . hikhik

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Syana : ehh , mestilah tak lupa zana kan? <3 <3 lovee uu..