Followers

Monday, 19 September 2011

Final Exam :)

Assalamualaikum.. 

' ibah! ibah! bangun tidur tu.. bangun laa dah pagi dah ni.. ' 
( erkk.. bangun2 je.. lahh, ibah dekat uitm rupenye.. ingat kan dekat rumah lagi??? ) - mimpi ke aku ni?

Ya Allah baru je ibah sampai UiTm niee.. dah rindu Mama .. rindu dia menjerit panggil nama ibah. huhu! adoi.. terkantoi pulak 'anak dara' sorang ni bangun lambat .. hikhik.. Mama, sebelom ibah balik u, ibah dah puas tido sebelah mama .. tu yang balik uitm je rindu nak tido sebelah mama lagi..  Bila ibah cakap, Maa.. paper ibah start 28hb ni.. ibah nak balik uitm awal sikit.. ibah nak study kat u ..boleh kan?? Mama kata, xpe la dik.. balik je segamat tu.. buat baik2 untuk final nnti.. mama doakan adik berjaya di dunia dan di akhirat.. amin... terima kasih maa.. ibah sayang mama! muah! mama jaga kesihatan mama.. Love u MAMA.. :)

Buat pertama kali nye ibah 'study week' di kolej.. untuk sem 5 nie.. semua kawan2 sedang ber'study week dekat umah.. erm.. macam seronok je kan bunyi nye.. makan minum.. mak yg jaga.. bila dah dekat kolej.. bangun pagi sendiri.. kekadang nak pegi makan turun ke benteng makan tu pun malas! haha. kecian. perot aku lapar.. time nak bangun subuh pun 'ade orang kejot' kan?? erkk.. macam dak kecik pulak! aiyaaa Noor Adibah.. umur dah 20 tahun kan?? macam budak2 lah awak! 

Kelmarin, mama je yang hantar ibah ke terminal Batu Pahat tu, abah x ada sebab abah hantar anak2 murid die gi Program Khidmat Masyarakat kat kampung kiteorang di Pontian .. haishh.. susah betul nak jumpa abah aku nie.. anak die yang sorang ni sampai majuk. x dapat jumpe dia.. :( 

Abah, doakan adik ehh.. ' LESEN KERETA' ibah nak sangat... adik ingat JANJI abah.. abah x pernah berjanji.. tp sekali abah kata abah nak beri.. abah mesti beri kan??.. tp, FINAL ni yg menentukan ibah dapat tak LESEN yang abah janjikan tu.. korang... doakan ibah ea.. 

28/ 9/ 2011 - FIN 320 ( 9 - 12 tgh )
2/ 10/ 2011 - MGT 340 ( 9 - 12 tgh ) 
7/ 10/ 2011 - MGT 300 ( 8.30 - 11.30 pg ) 
9/ 10/ 2011 - FIN 323 ( 2.15 - 5.15 ptg )

DOAKAN NOOR ADIBAH A. LATIF - maceh... Bloggie..

3 comments:

syananoriza said...

hehe , zana nk abes trial , kak dieba stat final . .
chaiyok !
igt L.E.S.E.N ok . . ehehhee
gud luck !
zana trail lg due bulan . . ehee

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Zana : hehe. yerk. akak ingat tu.. LESEN ! ^^,
maceh ehh sayang .. akak final, zana dah abes trial. pehh.. mmg merdeka kecil laa kan.. tp zana belom lepas SPM rite?? so, buat baik2 k?

looooovveeeee uuuuuu <3

sea_lavender said...

gud luck dibah~ sye br abis 1 paper td..Alhamdulillah blh jwab =) tgl 3 paper lgi...chaiyak3x ~~