Followers

Friday, 8 July 2011

Ulang Tahun yang ke-20 kali ...

Assalamualaikum..  

  Haii bloggiee... rindu nye ibah dekat blog ibah nie.. hish.. mgu nie mmg bz sangat. dengan Test, dengan Role play.. dengan aktiviti kolej lagi.. ya Allah.. Allah je lah tahu macam mana. tp naseb baik ibah still hidup tau.. haha.. naseb baik normal lagi. x gila..  Hari ni baru berkesempatan nak bukak blog. dan ade lah sikit2 nak cerita dekat blog ibah nie kan?? huhu.
   Cerita pasal sambutan hari jadi.. wah.. mmg best sangat kan.. bila dapat tiup lilin. tp tu dulu lah masa kecik2. sekarang dah besar. x kan nak sambut meriah2 macam dulu.. tu mesti x kan terjadi lagi kan?? hehe.. tapi kan. bila ibah ingat balik. waktu dulu kecik2. Mama n Abah mesti buat majlis hari jadi untuk ibah.. best kan?? korang pernah rasa tak macam mana bahagia nye kita bila kita dapat sambut besday dengan orang kita sayang... Allah je tahu kan macam mana?? hehehe..


Terima kasih kepada kawan2 yang ucap birthday ibah kali nie.. yang ke 20 tahun. hee! ibah dah 20 eh?? ye ke?? kenape cepat sangat yek?? ish2.. saya dah besar lah!! hehe.. terima kasih mama dan abah. sebab lahirkan ibah ke dunia nie.. Mama, huhu.. mama lambat wish kat ibah!! ;(( warghhh.. ibah nak nangis.. tapi ibah diam jeee.. maybe mama nak wish pagi tu. tapi tak... tengok2 petang 5 Julai tu baru mama wish.. tp maa. ibah tahu. mama sentiasa ingat ibah. ;) heee. x pelah. maybe mama saje nak jadi orang terakhir wish besday ibah kan..
Kedua, Ibah nak merajuk dengan abang.. sebab abang tak wish pon besday adik bongsu die niee.. sampai ati abang. ;( huhu... tacing tau tak?? abang tau tak?? kak nad orang pertama wish besday ibah! ape nie?? bakal kakak ipar ibah yang wish dulu.. abang tu.. abang ibah pon tak ingat kat ibah kan...Abah, terima kasih sebab abah wish ibah dengan SMS jeeee.. hehehe!! sayang mama , abah, abang dan kak nad.. kak nad. ibah sentiasa ingat pesanan akak.. akak. adalah kakak ibah sekarang... terima kasih sebab hadir untuk abang.. ^^, semoga jodoh abang dan akak nad berpajangan sampai akhir hayat.. amin.. nanti mama ngan abah dapat lah cucu ramai2 kan?? ;) meriah rumah kitaaa....

p/s: Terima kasih jugak buat awak, sebab bagi kita kredit free. :) maceh... kita dah guna pon kredit tu.. 

" SELAMAT HARI LAHIR 5 JULAI 2010 "


10 comments:

Aini Amanina said...

Happy Belated Birthday, ibah. Sorry tak dapat sambut birthday ibah disebabkan terlampau busy n poket yg kering. Sorry tau ibah.

p/s : untung lh org tu share kredit. siap text nina lagi tanya cmne nak share kredit guna digi. haha !

Noor Adibah Binti A.Latif said...

eh takpe lah. ibah kan mmg kata. ibah x nak sambut .. btw, terima kasih.. ibah paham. . sume orang bz. skang ni sume ngah kering. hehe.

Cik Tetra said...

hey big girl don't cry..hehehe.. :)
wah untunglah dpt kredit freee..hehehe..
btw enjoy your 20 year old.. :D

AwieKashi said...

Waaaaa,,,untunglah dah hidup 20tahun....HAHAHHA!

Ariel Pocong said...

hapy bezday...telinga ibah capang la...

Zuraidah said...

Ibah! Happy Belated Birthday. Hehe. Jealous tengok orang yang sambut birthday awal2 macam ni. Daripada kita, hujung bulan 12 baru sambut. :(

Btw, comel gila Ibah time kecik. Macam nak tarik2 je pipi Ibah. >.<"

Noor Adibah Binti A.Latif said...

waeda: hehehe.. untung eh.. hehe. untung lar ade orang yg murah hati bagi ibah kedit kan.. pastu call die puas2.. heeee.. :)) ape ape pon. waeda pon same gak. semoga umur awak yg ke 20 tahun nie banyak membawa kebahagian.,.

Noor Adibah Binti A.Latif said...

awie: hehe. untung lagi nie.. maceh ehh.. hari tu ade sama2 sambut besday ibah.. ye la awie kan selalu bz. ye la mpp kan?? sapa lah kita nak lawan die tuu.. hehe.. btw. terima kasih banyak.. tau.

Noor Adibah Binti A.Latif said...

aril: haha.. eleh aril. ngade.

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Yai : hehe.. takpe. yai muda lagi kan.. tak macam ibah. dah ade 2 kat depan tuu.. waahh. saya dah tua! omg.. hehe..

tuu dulu2 masa kecik mmg comel kan.. putih jeee.. kecik jee.. skang xde maknanye comel camtuh dah..